Jennifer Aniston je najavila da ulazi u spisateljske vode, a njezinom novom putovanju posebno će se veseliti najmlađi. Uskoro izlazi njezina debitantska knjiga za djecu, a protagonist je Clyde, njezin spasilački pas.

Galerija Jennifer Aniston najavila knjigu za djecu Jennifer Aniston najavila knjigu za djecu Jennifer Aniston najavila knjigu za djecu +0 Jennifer Aniston najavila knjigu za djecu

Clydeo Takes a Bite Out of Life izlazi ove jeseni, a knjigu je ilustrirao Bruno Jacob.

Radi se o prvom nastavku od planirane četiri knjige u kojoj ćemo upoznati psića zaljubljenog u kuhanje.

Ne mogu biti više oduševljena što će Clyde i njegove priče dobiti svoju knjigu. Nadam se da će nadahnuti djecu i ljubitelje pasa da pronađu svoju pravu strast u životu, rekla je Aniston za People.

U opisu knjige stoji kako se psić borio da pronađe svoju strast u životu, a nakon što je otišao na putovanje puno avantura, shvatio je da njegova strast leži u - kuhanju.

Na putovanju je stekao samopouzdanje, a upravo je to osobina koju trebamo naučiti djecu od njihove najranije dobi.

Ovo nije samo priča o avanturama jednog psića, već o radosti koja živi u pronalasku sebe, svoje strasti i životnog puta, dodala je Aniston.

Clydeovo putovanje pomaže djeci (ali i odraslima) da prihvate ono zbog čega su jedinstveni, a to je zapravo najveća vrijednost nadolazeće knjige.

  Jennifer Aniston najavila knjigu za djecu Jennifer Aniston najavila knjigu za djecu (Foto: Profimedia)

Provjerite naš popis od pet nezaboravnih knjiga za djecu.

'Priče za laku noć za mlade buntovnice 2' „Priče za laku noć za mlade buntovnice 2“ pokazat će svakoj djevojčici da samo ona kroji svoj put Valentina Namesnik Zašto svijetu trebaju buntovne žene?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju