Jennifer Aniston zablistala je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG. Kući je otišla s nagradom, cijeli svijet još uvijek priča o njezinom susretu s bivšim suprugom Bradom Pittom, a nisu izostale ni pohvale za njezino neočekivano izdanje.

Lijepa glumica na dodjelu je stigla u bijeloj svilenoj haljini modne kuće Dior. Glamurozni model bez rukava naglasio je njezinu ženstvenu siluetu, a ako vam je kroz glavu prošla misao - kako je uspjela ostati nezgužvana, glumica je odgovor na ovo pitanje dala na svom Instagram profilu.

Bez nabora... teže nego što izgleda, napisala je glumica ispod fotografije na kojoj je na stražnjem sjedalu automobila smještena u gotovo ležećem položaju kako bi se na njezinoj haljini stvaralo što manje nabora.

Cilj je bio u što boljem izdanju stići do konačne lokacije, a trik je očito upalio jer je na dodjeli nagrada izgledala besprijekorno.

Iza nje je, kako je i sama napisala, noć koju nikad neće zaboraviti, u kojoj su joj njezini kolege dodijelili nagradu za najbolju dramsku glumicu u televizijskoj seriji The Morning Show.

U prvih 11 sati njezina zabavna i iskrena objava prikupila je više od 5 milijuna lajkova.  Među više od 26 tisuća komentara najviše pažnje privukao je onaj njezine prijateljice Courtney Cox.

Toliko sam ponosna na tebe. I predivna si, napisala joj je.

Jennifer Aniston i Brad Pitt na dodjeli nagrada SAG - 2
Na dodjeli nagrada SAG glumica je zablistala u haljini modne kuće Dior (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju