Jennifer Aniston zablistala je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG. Kući je otišla s nagradom, cijeli svijet još uvijek priča o njezinom susretu s bivšim suprugom Bradom Pittom, a nisu izostale ni pohvale za njezino neočekivano izdanje.

Lijepa glumica na dodjelu je stigla u bijeloj svilenoj haljini modne kuće Dior. Glamurozni model bez rukava naglasio je njezinu ženstvenu siluetu, a ako vam je kroz glavu prošla misao - kako je uspjela ostati nezgužvana, glumica je odgovor na ovo pitanje dala na svom Instagram profilu.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston i Brad Pitt: Dirljiv susret koji je nas je vratio u trenutak od prije 18 godina

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Iznenađujuća haljina za susret s bivšim koja ne podnosi nošenje grudnjaka

Bez nabora... teže nego što izgleda, napisala je glumica ispod fotografije na kojoj je na stražnjem sjedalu automobila smještena u gotovo ležećem položaju kako bi se na njezinoj haljini stvaralo što manje nabora.

Cilj je bio u što boljem izdanju stići do konačne lokacije, a trik je očito upalio jer je na dodjeli nagrada izgledala besprijekorno.

Iza nje je, kako je i sama napisala, noć koju nikad neće zaboraviti, u kojoj su joj njezini kolege dodijelili nagradu za najbolju dramsku glumicu u televizijskoj seriji The Morning Show.

U prvih 11 sati njezina zabavna i iskrena objava prikupila je više od 5 milijuna lajkova.  Među više od 26 tisuća komentara najviše pažnje privukao je onaj njezine prijateljice Courtney Cox.

Toliko sam ponosna na tebe. I predivna si, napisala joj je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju