Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to sprema li se za crveni tepih ili za odlazak u teretanu. Fotografi su je nedavno snimili tijekom šetnje s menadžerom u Miamiju u jednostavnoj kombinaciji koja je oduševila njezine obožavatelje.

Američka pjevačica i glumica odabrala je vrlo ležerno izdanje sastavljeno od tamnozelene trenirke predimenzioniranih nogavica i crop-topa bez rukava. Riječ je o modelu majice koji ističe predio trbuha kojim je mnogo žena nezadovoljno, pa ne čudi što ga dobar dio njih izbjegava nositi.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Problematične tajice koje ne laskaju ni isklesanoj figuri

Jennifer Lopez s ponosom je šetala u bijeloj kratkoj majici do iznad pupka koja je istaknula njezine zapanjujuće trbušnjake, ali i preplanulu put. Fit tijelo rezultat je njezina predanog rada u teretani s osobnim trenerom, ali i poštivanja svih pravila o zdravoj prehrani.

Ležerno izdanje dopunila je omiljenim parom tenisica – zelenim modelom Nikeovih tenisica Air Jordan po imenu Lucky Green, ali i sunčanim naočalama kojima je sakrila oči od znatiželjnih pogleda. Slavna 51-godišnja ljepotica na licu nije imala ni trunke šminke.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Savršena ljetna haljina koju latino diva nosi gotovo cijelo desetljeće

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne web shopove te odabrali nekoliko modela bijelih crop-topova po uzoru na Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju