Iako se rijetko kada viđa u klasičnim komadima poput male crne haljine, to ne znači da Jennifer Lopez nije obožavateljica ovog kultnog modela. Praktički da nema žene koja nema malu crnu haljinu u svojem ormaru.

Galerija Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 +4 Jennifer Lopez - 3

Mala crna haljina izvrsno se kombinira u dnevnim i večernjim prilikama. Ona je odličan izbor za odlazak na poslovni ili ljubavni sastanak, na neko glamurozno događanje, ali i kavu s prijateljicama.

Haljine koje vizualno stanjuju struk 2019. - 9 Od 99 kuna: 10 modela haljina koje vizualno smanjuju struk

Jennifer Lopez snimljena je na ulicama New Yorka sa zaručnikom Alexom Rodriguezom u klasičnom modelu do koljena i s dugim rukavima koji je naglasio njezino fit tijelo. U svom prepoznatljivom stilu američka pjevačica i glumica odabrala je model haljine ukrašen detaljima na rukavu s uzorkom leoparda.

Malu crnu haljinu sparila je s klasičnim crnim salonkama, sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira mačkastog oblika te Hermesovom torbicom od krokodilske kože. Jennifer Lopez - 1 I Jennifer Lopez voli malu crnu haljinu (Foto: Profimedia.hr)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela malih crnih haljina po uzoru na Jennifer Lopez.

Pogledajte i :

10 modela koje svaka prava ljubiteljica haljina ima u svojem ormaru Haljine iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Haljine iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 Haljine iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 +7 Haljine iz hrvatskih trgovina 2019. - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju