Jennifer Lopez smatra se jednom od najljepših žena na svijetu, a magazin People tu ju joj je laskavu titulu dodijelio još 2011. godine. Ipak, američka pjevačica, glumica i plesačica nije se oduvijek osjećala samopouzdano u svojem tijelu.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez ljubiteljica je teretane Jennifer Lopez u Valentinovom bikiniju na proslavi 54. rođendana +7 Jennifer Lopez voli isticati svoje ženstvene obline

Mrzila sam svoje obline u pubertetu, priznala je Jennifer Lopez u jednom intervjuu jer je znala da izgleda drugačije od drugih djevojčica u razredu. Htjela se stopiti i uklopiti, a ne isticati. No to joj nikad nije polazilo za rukom.

Kada je počinjala svoju karijeru u industriji zabave, stalno je nalazila na negativne komentare. Mogla bi izgubiti nekoliko kilograma, govorili su joj na plesačkim audicijama, a njezin menadžer s kojim više ne surađuje stalno ju je tjerao da smršavi jer inače neće uspjeti u poslu.

Ali ako još smršavim, to onda ne bih bila ja, odgovorila mu je hrabro.

Jennifer Lopez ljubiteljica je teretane Jennifer Lopez ljubiteljica je teretane (Foto: Profimedia)

Početkom 90-ih godina prošlog stoljeća bile su popularne visoke i vitke žene poput supermodela Linde Evangeliste, Cindy Crawford, Naomi Campbell i Claudije Schiffer. Mlada Jennifer koja je bila visoka 164 centimetara nije se uklapala u te standarde ljepote.

Unatoč tome, nije se predavala. Upornost, rad, trud i talent kumovali su njezinom velikom uspjehu kako na glazbenom, tako i na filmskom polju. Postala je međunarodna zvijezda s milijunima prodanih ploča i kino ulaznica, no zlobni komentari nisu prestali.

Jennifer Lopez voli isticati svoje ženstvene obline Jennifer Lopez voli isticati svoje ženstvene obline (Foto: Profimedia)

Svaki put kada odjene bikini, izađe u sportskom grudnjaku i tajicama na ulicu ili odabere kakvu odvažnu kreaciju za pojavljivanje na crvenom tepihu, nađu se dušobrižnici koji vjeruju da ne bi trebala pokazivati svoje tijelo.

Posljednju u nizu zločestih komentara na njezin izgled dogodio se početkom ovoga mjeseca, nakon što se u javnosti pojavio video s proslave njezinog 54. rođendana. Pa iako je Jennifer izgledala fantastično u minijaturnom bikiniju modne kuće Valentino, s tim se nisu svi složili.

Jennifer Lopez u Valentinovom bikiniju na proslavi 54. rođendana Jennifer Lopez u Valentinovom bikiniju na proslavi 54. rođendana (Foto: Profimedia)

Prestara je za ovako majušan bikini i ima celulit na bedrima, samo su neki od tih zločestih komentara.

Jennifer Lopez se ne osvrće na negativne komentare o svojem tijelu.
Naprotiv, živi zdravo, redovito posjećuje teretanu, ne pije alkohol i kofein, vjeruje u ljekovitu moć kvalitetnog sna. I prihvatila je sebe sa svim svojim vrlinama i manama.

Lana Jurčević Imate pravo na svoje mišljenje, ali ne i pravo da tim mišljenjem povrijedite drugu osobu

Naučila sam da biti zdrav i osjećati se izvrsno ne znači imati jedan određeni tip tijela – to je posve individualna stvar. Osjećati se lijepom je stav i svi bismo trebali tražiti lijepe stvari koje volimo na sebi bez obzira na to kakva su naša tijela u usporedbi s nečijim drugim, zaključila je Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Imaju ga i najljepše žene svijeta, pa što? Slavne dame koje se ne zamaraju celulitom Ima ga i zgodna žena Julija Roberts Celulit ima i kraljica fitnessa - Jennifer Lopez Od celulita ne bježi ni Hilary Duff +6 Natalie Portman

20 senzacionalnih izdanja u kojima Jennifer Lopez izgleda poput božice Jennifer Lopez Jennifer Lopez na snimanju za časopis InStyle 2018. godine Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji +11 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju