Ako nije u teretani, Jennifer Lopez će rijetko kada obući tenisice. Kraljica štikli u slobodno vrijeme preferira nositi cipele na vrlo visoku potpeticu koje izdužuju noge i produžuju cijelu figuru.

Galerija Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +2 Jennifer Lopez - 6

Čak i kada se odluči za tenisice, najčešće bira modele sa skrivenom petom koji imaju vrlo sličan efekt klasičnim štiklama. Upravo zato mnoge je iznenadila svojim zadnjim stajlingom. Fotografi su je snimili sa zaručnikom Alexom Rodriguezom prilikom odlaska na večeru u njujorški Polo bar.

Jennifer Lopez - 1 Tenisice brenda Alexander McQueen prodaju se po cijeni od 395 eura (Foto: Profimedia.hr)

Za ovu prigodu odabrala je ležerno izdanje s daškom elegenacije. Jennifer Lopez sparila je bijeli kaput s krznenim šalom, plave traperice te bijele tenisice ravnih potplata.

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Spektakularan zaručnički prsten za četvrtu sreću latino dive

Dakako, odabrala je dizajnerski model brenda Alexander McQueen od stopostotne teleće kože koji se prodaje po cijeni od četristotinjak eura, odnosno oko 3000 kuna.

Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez sa zaručnikom u večernjem izlasku (Foto: Profimedia.hr)

Izdanje je dovršila prepoznatljivim zlatnim okruglim naušnicama Jennifer Fisher, ali i jednom od narjeđih torbica na svijetu – Hermesovom birkinicom modela Himalaya.

15 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje pobjeđuju sve trendove Bijele tenisice uvijek su u modi Bijele tenisice iz novih kolekcija - 12 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 8 +12 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 14

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju