Da Jennifer Lopez uz opuštene i ležerne kombinacije voli nositi elegantne i skupe komade, već odavno nije tajna, a tako je bilo i tijekom njezine jučerašnje šetnje New Yorkom.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez u potpuno bijelom izdanju u New Yorku Himalaya crocodile torba vrijedi gotovo 500 000 dolara +8 Jennifer Lopez omiljenu Birkinicu nosi često

Poznata pjevačica i glumica ovog se puta odlučila za potpuno bijelu kombinaciju, a odjenula je bijelu dolčevitu s predimenzioniranim rukavima te ju je sparila s bijelim donjim dijelom trenirke.

Nosila je i Staud + Keds tenisice s jedinstvenim zelenim potplatom, a od modnih detalja odlučila se za svoje omiljene velike četvrtaste sunčane naočale i srebrne naušnice u obliku kolutova.

Jennifer Lopez u potpuno bijelom izdanju u New Yorku Jennifer Lopez u potpuno bijelom izdanju u New Yorku (Foto: Profimedia)

Ipak, glavna zvijezda njezine kombinacije bila je torba Birkin od krokodilske kože. Naime, taj model, naziva Himalaya crocodile, košta nevjerojatne 432.000 američkih dolara (oko 400.000 eura) i najskuplji je model prestižne modne kuće koji je ikad bio u prodaji. Cijena joj ne prestaje rasti iz godine u godinu pa se već sad ponegdje može naići i na cijenu od okruglih pola milijuna dolara. 

Himalaya crocodile torba vrijedi gotovo 500 000 dolara Himalaya crocodile torba vrijedi gotovo 500 000 dolara (Foto: Profimedia)

Torbu o kojoj je većini žena teško i sanjati Lopez vrlo rado nosi posvuda, od ležernih šetnji do odlazaka u teretanu, te kao da joj i nije bitno hoće li se oštetiti iako je riječ o komadu koji bi se trebao čuvati u posebnim uvjetima. Izrađena je od kože afričkog krokodila iz rijeke Nil, a ukrašena je i bijelim zlatom i dijamantima.

U galeriji pogledajte još nekoliko izdanja koja je Jennifer Lopez nadopunila svojom omiljenom torbom, a uvjerite se i da to nije jedina birkinica koju posjeduje.

Jennifer Lopez najskuplju Birkinicu nosi i u teretanu Jennifer Lopez najskuplju Birkinicu nosi i u teretanu (Foto: Profimedia)

J. Lo u tako dobroj i nosivoj dnevnoj kombinaciji koju smo odmah kopirali Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji +6 Jennifer Lopez

J.Lo voli bijele tenisice, ali ovaj glomazan model mnogima ne bi bio po ukusu Jennifer Lopez razgledavala je nekretnine u New Yorku Jennifer Lopez razgledavala je nekretnine u New Yorku Jennifer Lopez u tenisicama modne kuće Prada +9 Jennifer Lopez u tenisicama modne kuće Prada

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju