Jennifer Lopez snimljena je na odlasku iz jedne losanđeleske teretane. Da je u njoj vježbala, primijetilo se samo po njezinoj vlažnoj kosi skupljenoj u zategnutu punđu.

Galerija Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei Haljina brenda Coach +3 Čizme Blade brenda Casadei

Po odjevnoj kombinaciji pomislili biste da je latino diva bila na nekom ručku ili u šopingu, pogotovo kada pogledate njezine nove čizme.

Jennifer je bila odjevena u kariranu haljinu brenda Coach s čipkastim detaljima i čizme brenda Casadei. Jedan pogled na potpetice dovoljan je da ljubiteljice dizajnerske obuće prepoznaju model pod nazivom Blade.

Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei (Foto: Profimedia)

J.Lo je godinama obožavateljica istoimenog kultnog modela salonki s tankom potpeticom, a sada je u svoju kolekciju ubacila i visoke čizme iz iste linije.

Čizme Blade brenda Casadei Čizme Blade brenda Casadei (Foto: Casadei)

Kožnate čizme koje sežu iznad koljena imaju potpeticu visine 11,5 centimetara i skrivenu unutarnju platformu visoku jedan centimetar koja olakšava hodanje.

Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei (Foto: Profimedia)

Uvjetno rečeno, jer u nekim situacijama i dalje morate pripaziti kada hodate u ovako visokim i tankim potpeticama. Tako se i J.Lo pažljivo spuštala niz stepenice, korak po korak, držeći se za rukohvat.

Isplati li se imati čizme u kojima ponekad jedva hodate? Ako izgledaju ovako brutalno, onda je naš odgovor - da.

Jennifer Lopez u kultnim štiklama Blade brenda Casadei Jennifer Lopez u kultnim štiklama Blade brenda Casadei (Foto: Profimedia)

Zgodna dama iz Zagreba u štiklama koje su izazvale divljenje prolaznika na špici Zgodna dama u sandalama brenda Casadei Efektne satenske sandale na vezanje s visokom potpeticom proizveo je slavni talijanski brend Casadei Street style izdanje zgodne dame iz Zagreba +1 Zgodna dama u sandalama brenda Casadei

Dama iz Zagreba u tenisicama koje privlače poglede na svakom koraku Model Nexus Bowe brenda Casadei Model Bowe brenda Casadei Model Nexus brenda Casadei +4 Tenisice Nexus Bowe brenda Casadei na zagrebaačkoj špici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju