Nakon što je nedavno izdala svoj deveti studijski album "This Is Me… Now“ i prateći mjuzikl, a potom i dokumentarni film "Greatest Love Story Never Told" o radu na oba projekta, Jennifer Lopez uzela je malu stanku kako bi se odmorila od promotivnih aktivnosti.

Galerija Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez u tregericama od trapera Jennifer Lopez u tregericama +10 Jennifer Lopez u tregericama

Snimljena je u Los Angelesu u društvu supruga Bena Afflecka, s kojim je otišla u kupovinu. Par je nakon obilaska trgovina prepune vrećice ostavio u automobilu, a potom se uputio na ručak.

Jennifer Lopez u tregericama od trapera Jennifer Lopez u tregericama od trapera (Foto: Profimedia)

Umjesto glamuroznih kombinacija u kakvima smo je znali viđati kada je u pitanju šoping, ovaj put odlučila se za ležerno izdanje. Običnu bijelu majicu i duži pleteni kardigan kombinirala je s tregericama od trapera i čizmama brenda Ugg.

Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Tregerice su nekada bile simbol radničke klase jer su ih, među prvima, počeli nositi radnici. Izrađivale su se od raznih materijala, a pravu malu modnu revoluciju krajem 19. stoljeća pokrenuli su Grace Howard i Jacob W. Davis, koji su u tvornici Levija Straussa, osnivača brenda Levi's, osmislili tregerice od plavog trapera.

Tregerice su nekad bile simbol radničke mode Tregerice su nekad bile simbol radničke mode (Foto: Profimedia)

Tako je nastao najpopularniji klasični model hlača s tregerima, u prepoznatljivoj plavoj boji. Prvo su ih nosili isključivo muškarci, a onda su iz muškog prešle i u ženski ormar.

Nosite li tregerice?

glasova:

Jennifer u svojoj garderobi ima razne varijante tregerica, ali najviše je upravo klasičnih plavih napravljenih od trapera. Ovo je, zapravo, zanemaren model traperica koji ne viđamo često na poznatim damama, ali u posljednje vrijeme sve je više zaljubljenica u tregerice.

Hailey Bieber u tregericama Hailey Bieber u tregericama (Foto: Profimedia)

Primjerice, nedavno ih je nosila i jedna od trenutačno najpopularnijih svjetskih trendseterica Hailey Bieber. Kombinirala ih je s bijelom majicom, salonkama i fantastičnim crnim kaputom maksi kroja te nas uvjerila da tregerice stvarno mogu izgledati fantastično i u manje ležernijim varijantama.

Zavirite u galeriju i razgledajte kakve još tregerice nosi Jennifer Lopez, ali i ostale poznate dame.

Jennifer Lopez u tregericama Jennifer Lopez u tregericama (Foto: Profimedia)

J.Lo, zar ti nije hladno? Rijetko koja žena bi ove hlače nosila usred zime LaPointe, jesen/zima 2024. Jennifer Lopez u vrućim hlačicama brenda Lapointe Jennifer Lopez promovira svoj novi album u New Yorku +2 Jennifer Lopez u sandalama s platformom

J.Lo dokazala da prozirna odjeća ne mora biti na granici dobrog ukusa Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 1 Jennifer Lopez na reviji Elie Saaba Jennifer Lopez na reviji modne kuće Valentino +6 Jennifer Lopez u Parizu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju