Jennifer Lopez priprema se za najvažniju modnu noć u godini. Naravno, to je Met Gala koja se tradicionalno održava svakog prvog ponedjeljka u mjesecu svibnju. Ovaj put latino diva je jedna od domaćica tog prestižnog događanja.

Galerija Sterling K. Brown, Jennifer Lopez i Simu Liu Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji +2 Jennifer Lopez

Uz Annu Wintour kao organizatoricu, ovogodišnji domaćini su J.Lo, Zendaya, Bad Bunny i Chris Hemsworth. Uoči Met Gale, Jennifer je pronašla vremena za početak promocije svog novog filma "Atlas". U znanstveno-fantastičnom akcijskom trileru koji se 24. svibnja počinje prikazivati na Netflixu, Jennifer glumi analitičarku koja se pridružuje borbi protiv umjetne inteligencije koja joj, nakon što se planovi o misiji izjalove, postaje jedina nada za spas čovječanstva.

U New Yorku je održano službeno fotografiranje glumačke ekipe, a Jennifer su se na crvenom tepihu pridružili Sterling K. Brown i Simu Liu, kolege iz filma.

Sterling K. Brown, Jennifer Lopez i Simu Liu Sterling K. Brown, Jennifer Lopez i Simu Liu (Foto: Profimedia)

Ljepotica je za ovu prigodu odabrala vrlo jednostavnu kombinaciju i bijele odjevne komade. Nosila je uski top dugačkih rukava i lepršave predimenzionirane bijele hlače ispod kojih su se sakrile platforme bež nijanse.

Prilikom dolaska na fotografiranje ogrnula se bijelim kaputom i zaokružila izdanje bijelom torbicom.

Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Njezina kombinacija potaknula je raspravu na društvenim mrežama. Naime, ispod njezina topa nazirao se grudnjak pa su mnogi komentirali kako nije odabrala model dobre boje. Drugi su konstatirali da je nosila grudnjak u boji kože, što je u skladu sa savjetima modnih znalaca, ali on je bio vidljiv jer je top napravljen od izrazito tankog materijala.

Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Koja je uopće najbolja boja donjeg rublja za bijele kombinacije? Još uvijek nema konsenzusa. Kao što smo već napomenuli, bež nijanse tj. donje rublje u boji kože najčešće kao najbolji odabir. I dok neki smatraju kako je najgora i zabranjena opcija bijelo donje rublje, ima i onih koji ga svrstavaju u poželjno. Isto vrijedi i za donje rublje u crnoj boji.

@lezethelabel @Taylordonoghuee consider us SHOOKETH #whitepants #underwearhack #seamlesspantytrend #panthack ♬ original sound - LEZÉ THE LABEL

Tiktokerice su prošle godine došle do zaključka da je, na opće čuđenje, crveno donje rublje odlična opcija.

Ispod bijelih odjevnih komada nosim donje rublje u...

glasova:

Treba napomenuti kako je naziranje donjeg rublja neizbježno ako se nosi ispod vrlo tankih i uskih odjevnih komada, pa o tome treba voditi računa ukoliko vam je bitno da rublje ostane neprimjetno.

Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez Ekstremno široke? J.Lo u šator-trapericama kakve žene stvarno ne vole

Jennifer Lopez Jennifer Lopez u senzacionalnoj goloj haljini koja ne prelazi granicu dobrog ukusa

Jennifer Lopez Dobar odabir? J.Lo nosi odličnu sportsku trenirku, ali uz nju nije kombinirala tenisice

Jennifer Lopez J.Lo voli bijele tenisice, ali ovaj glomazan model mnogima ne bi bio po ukusu

Olja Vori i Jennifer Lopez Olja Vori vs. Jennifer Lopez: Koja dama nosi bolji model popularne bezvremenske torbe?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju