Do kalendarskog početka jeseni sad već brojimo sitno. Iako se sunčeve zrake još nisu sasvim sakrile i možemo reći kako nas živa na termometru još dobro služi, zbog skorog dolaska hladnijih dana ormar bi polako trebalo pripremati za udobnu, toplu, kožnu i kvalitetnu obuću koja prkosi nadolazećoj kiši i svim vremenskim uvjetima.

Galerija A.S.98 ženska gležnjača, 2.279,00 kn Mjus ženska gležnjača, 1.479,00 kn A.S.98 ženska gležnjača, 1.999,00 kn +5 A.S.98 ženska torba, 3.089,00 kn

Nova Rodeina kolekcija jesenske obuće upotpunjena je brendovima Tamaris, Legero shoes i Bugatti, a u paleti jesenskih boja svatko može pronaći model za sebe. Možete birati između različitih modela ovisno o boji, debljini potplate ili visini potpetice.

U ponudi je sve, od klasičnih crnih kožnih cipela do kožnih Tamaris salonki u bež boji, koje će se uz baloner savršeno spariti s bojama na jesenskim ulicama. Ako želite eksperimentirati, umjesto s niskim stopalicama koje se ne naziru izvan cipele odvažite se kombinirati ih s čarapama do gležnja.

Tamaris ženska cipela, 699,00 kn Tamaris ženska cipela, 699,00 kn Foto: Rodea

Za sve hrabrije dame koje se također žele istaknuti u mnoštvu gležnjače vedrijih boja zasigurno će voditi glavnu riječ na gradskim ulicama ove jeseni, a odgovarajuća torba, uz šešir i dobar kaput, bit će prava šik kombinacija iz koje nećete izlaziti.

Za sve one koji će radije odabrati niske potpetice jer s obje noge žele čvrsto stajati na zemlji ova jesen donosi mnoštvo modela ravnih potplata. Posebno se ističu modeli na navlačenje, koji zbog debljine potplata daju osjećaj sigurnosti i udobnosti prilikom hodanja, a zahvaljujući visini koju im potplat daje, imaju efekt produživanja figure.

Iako se trendovi iz godine u godinu mijenjaju, s kožnom obućom u koju vrijedi uložiti ne možete pogriješiti. Ako volite jednostavnost i birate obuću koju je lako spariti s onim što imate u ormaru, crna Mjus ženska gležnjača s gumenim potplatom dobro će se slagati s jesenskom haljinom koju jedva čekate nositi, o kojoj god boji da se radilo. Pritom je važno da uz sebe imate kišobran, a njihov vodonepropusni potplat sam će se pobrinuti za to da vam noga nakon duge šetnje ili odlaska na posao ostane potpuno suha.

Kombinaciju crnih čizmi i haljine upotpuniti možete balonerom, kožnom ili traper-jaknom. Preko haljine također možete samo prebaciti omiljenu vestu, u čijoj udobnosti i mekoći jednostavno uživate.

Osim haljine, Tamaris gležnjače s gumenim potplatom možete kombinirati uz traperice, a ove sezone mudro ih je spariti uz hlače na tregere, ispod kojih će jednostavna bijela majica dati kombinaciju s kojom igrate na sigurno. Ako uz to dodate i šiltericu u crnoj ili bež boji, ne možete pogriješiti.

Tamaris ženska gležnjača, 699,00 kn Tamaris ženska gležnjača, 699,00 kn Foto: Rodea

Osim gležnjača s ravnim gumenim potplatom ili čizmi na petu, u novoj Rodeinoj jesenskoj kolekciji možete pronaći i druge kožnate cipele u kojima ćete s guštom provoditi hladnije jesenske dane.

Osim klasičnih modela, tu su i cipele u raznim bojama, a za one odvažne u galeriji smo izdvojili i modele u bojama koji mogu biti pravi statement komad jesenskog outfita za koji ćete primati same komplimente.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju