Jessica Alba bila je mamac za poglede na tradicionalnom partyju Vanity Faira, a koji je održan nakon dodjele Oscara u Centru za izvedbene umjetnosti Wallis Annenberg na Beverly Hillsu u Kaliforniji.

Galerija Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 1 Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 3 Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 6 +3 Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 4

Jessica Alba se na zabavi pojavila u društvu supruga Casha Warrena u srebrnoj haljini koji laska ženstvenoj figuri.

Američka glumica i poduzetnica nosila je kreaciju Tamare Ralph s dubokim dekolteom ukrašenima aplikacijama cvijeća i spuštenim rukavima koji se pripija uz tijelo poput druge kože.

Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 3 Jessica Alba u haljini Tamara Ralph na partyju Vanity Faira (Foto: Afp)

Riječ je o komadu iz njezine kolekcije visoke mode za proljeće 2024. godine.

Tamara Ralph je dizajnerica je nekadašnje modne kuće Ralph & Russo, a koja je nakon razvoda s Michaelom Russom, ali i mnogobrojnih financijskih problema nastavila svoju karijeru – solo.

Kolekcija visoke mode Tamare Ralph za proljeće 2024. godine Kolekcija visoke mode Tamare Ralph za proljeće 2024. godine (Foto: Profimedia)

Na ovogodišnjim Oscarima odjenula je i Evu Longoriju u crnu haljinu sličnog efekta.

Jessica Alba je ovu srebrnu kreaciju dopunila odgovarajućom pismo-torbicom, a na nogama je nosila sandale otvorenih prstiju u istoj nijansi.

Pustila je svoje guste uvojke da slobodno padaju niz leđa i tako zaokružila ovu elegantnu modnu priču s daškom seksepila.

Jessica Alba na oscarovskom Vanity Fair partyju u haljini Tamare Ralph - 6 Jessica Alba sa suprugom Cashom Warrenom je u braku od 2008. godine (Foto: Afp)

Kreacija dostojna glavne favoritkinje? Emma Stone preuzela Oscara u poderanoj haljini Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu +4 Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele

Mokra haljina na Oscarima koja je "kapala" po crvenom tepihu Mokra haljina Florence Pugh Florence Pugh u haljini Del Core - 4 Florence Pugh u haljini Del Core - 1 +0 Florence Pugh u haljini Del Core - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju