Eva Longoria bila je jedna od slavnih uzvanica koja je prošetala crvenim tepihom ovogodišnje dodjele filmskih nagrada Oscar koja se održala u Dolby Theatru u Los Angelesu.

Galerija Eva Longoria na Oscarima 2024 Margot Robbie u Versace haljini Eva Longoria u haljini Tamare Ralph +4 Sandra Hüller u Schiaparelli haljini

Eva Longoria zablistala je na crvenom tepihu Oscara u nepogrešivoj haljini s potpisom australske dizajnerice Tamare Ralph. Odabrala je haljinu sirena kroja u crnoj boji s bezvremenskom siluetom pješčanog sata.

U prvom planu našao je dojmljiv strukturirani dekolte koji je razotkrio i njezina ramena, dok je dugi porub u potpunosti sakrio obuću lijepe američke glumice i redateljice.

Eva Longoria izdanje je podigla upečatljivim nakitom iz Bucherera – dijamantnom ogrilicom, prstenom i naušnicama.

Eva Longoria u haljini Tamare Ralph Eva Longoria u haljini Tamare Ralph (Foto: Afp)

Nosiva umjetnost

Vrlo sličnu vrstu haljine nosila je Sandra Hüller. Njemačka glumica koja je ove godine bila nominirana u kategoriji najbolje glumice za nastup u filmu Anatomija pada redateljice Justine Triet dabrala je također crnu toaletu naglašenog dekoltea.

To je nosiva umjetnost, komentirali su mnogi kada su je vidjeli na crvenom tepihu u zapanjujućoj kreaciji modne kuće Schiaparelli poznate po odvažnim kreacijama koje su nosile i zvijezde poput Zendaye i Dua Lipe. Haljina je to koja u prvi plan stavlja ženstvenu figuru i naglašava struk – modni trend koji je definitivno vladao ovogodišnjim Oscarima.

Sandra Huller u Schiaparelli haljini na Oscarima 2024. Sandra Hüller u Schiaparelli haljini (Foto: Afp)

Crne haljine

Mala crna haljina je nepogrešiv izbor za sve prilike – u njima se dame uvijek osjećaju elegantno i ženstveno. Dobro krojena crna haljina vizualno sužava i produžuje figuru, pa ne čudi što su je odabrale mnoge slavne dame ove godine na Oscarima.

Od Margot Robbie u Versace crnoj haljini sa šljokicama do trudne Vannese Hudgence u crnoj haljini-dolčeviti s potpisom Vere Wang.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte slavne dame koje su odabrale crne haljine ove godine.

Margot Robbie u Versace haljini Margot Robbie u Versace haljini (Foto: Afp)

92 su joj godine tek! Rita Moreno oduševila na Oscarima u teatralnoj kreaciji Rita Moreno na 96. dodjeli Oscara Rita Moreno na 96. dodjeli Oscara Rita Moreno u haljini brenda Badgley Mischka +1 Badgley Mischka, jesen/zima 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju