Sunčane subote na zagrebačku špicu uvijek izmame i poznata lica, a lijepo, toplo vrijeme i spisateljica i voditeljica Josipa Pavičić iskoristila je za dolazak u centar. Fotograf ju je ondje zamijetio u društvu prijateljica, a ženska trojka rado je pozirala za modnu fotografiju.

Galerija Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 1 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 +3 Josipa Pavičić nosi 'muške' hlače iz trgovine Zara

Posljednju zagrebačku špicu u travnju Josipa Pavičić obilježila je u odjevnoj kombinaciji crvene boje. Rebrastu majicu s debljim naramenicama spisateljica i voditeljica spojila je s finim hlačama na crtu od odijela, lepršavih širih nogavica i s faldama u gornjem dijelu.

Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 5 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici s prijateljicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Hlače imaju pasicu za remen te skriveni zatvarač, a riječ je o modelu brenda Zara koji se u Zarinoj online trgovini naziva muškim, odnosno muževnim.

Zara, 39,95 eura Zara, 39,95 eura (Foto: www.zara.com)

Bez obzira na taj naziv, ove hlače zapravo su vrlo ženstvene, naročito zbog svoje crvene boje. Izvrsno pristaju uz cipele na špic, kako ih nosi i Josipa, kao i uz ravne japanke, kako ih nosi model na Zarinoj stranici.

Vrijeme je bilo dovoljno toplo za hodanje bez jakne pa je Josipa svoju crnu kožnatu jaknu nosila u ruci, kao i crnu torbu. Srebrne naušnice u obliku suze i elegantna metalna narukvica dodatno su podigle stajling za špicu Josipe Pavičić, kao i uvijek efektne velike sunčane naočale.

Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 Josipa Pavičić u crvenim hlačama iz Zare na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Josipa Pavičić salonke s mašnicom nosi uz haljinu na kopčanje, a taj spoj nam je baš top Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 5 Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 4 Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 2 +3 Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 1

Josipa Pavičić: Možda i najlaskaviji model traperica kojeg se žene ne odriču ni ljeti Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 5 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 +3 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju