U sklopu manifestacije Noć knjige u Gradskoj knjižnici u Vukovaru gostovala je spisateljica Josipa Pavičić, koja je predstavila svoju najnoviju knjigu "Ja, pa ja i opet ja!". U toj knjizi Josipa proučava narcisoidnu osobnost, neizlječiv i često za okolinu razoran poremećaj s kojim se danas sve češće susrećemo u svim životnim područjima: od obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa.

Galerija Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 5 Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 4 Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 2 +3 Josipa Pavičić u haljini na kopčanje i salonkama s mašnicom

Knjigu "Ja, pa ja i opet ja!" autorica Josipa Pavičić ilustrirala je istinitim pričama s kojima se mnogi mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva. Uz pomoć tehnika i alata koje Josipa nudi u knjizi možemo naučiti kako prepoznati "narcisa", ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim.

Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 1 Josipa Pavičić u haljini na kopčanje i salonkama s mašnicom (Foto: Miroslav Slafhauzer/Cropix)

O svoj najnovijoj knjizi Josipa Pavičić govorila je i u Gradskoj knjižnici u Vukovaru u sklopu manifestacije Noć knjige. Za književnu večer spisateljica i voditeljica odabrala je odjevnu kombinaciju u smeđoj boji koja osvaja svojom jednostavnom elegancijom i ženstvenošću.

Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 4 Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u sklopu Noći knjige u Vukovaru (Foto: Miroslav Slafhauzer/Cropix)

Josipa je odjenula smeđu haljinu na kopčanje dužine do ispod koljena, dugih rukava i sitne rebraste strukture. Haljinu koja prati liniju tijela spojila je sa salonkama pomalo retro dizajna, u kombinaciji smeđe i sive boje. Salonke imaju obli vrh i malu platformu te visoku potpeticu, a privlačnima ih čini i zgodna mašnica kojom su ukrašene.

Stajling za Noć knjige Josipa Pavičić nadogradila je s nekoliko komada nakita, naušnicama u obliku suze, dvjema narukvicama i prstenjem.

Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru - 7 Josipa Pavičić predstavila je svoju novu knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!' u Gradskoj knjižnici u Vukovaru (Foto: Miroslav Slafhauzer/Cropix)

Josipa Pavičić: Možda i najlaskaviji model traperica kojeg se žene ne odriču ni ljeti Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 5 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 +3 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4

Josipa Pavičić: Divne štikle zbog kojih je i kultna torba ostala u drugom planu Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 +3 Josipa Pavičić nosi torbu modne kuće Saint Laurent, model Loulou

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju