Jacquemus, jedan od najpopularnijih novijih modnih brendova na svijetu, predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2024. godine. Revija je održana u prostoru Fundacije Maeght smještenom u gradiću Saint-Paul-de-Vence, u blizini Nice.

Galerija Torba Le Calino brenda Jacquemus Salonke Cubisto brenda Jacquemus Simon Porte Jacquemus i Julia Roberts +4 Julia Roberts i Edward Enninful

Iza ovog brenda stoji 34-godišnji dizajner Simon Porte Jacquemus. Osnovan je 2010. godine, a samo dvije godine kasnije Simon je već izlagao svoje kreacije na Pariškom tjednu mode. Njegove torbice osvojile su trendseterice i ljubiteljice mode diljem svijeta pa tako ni Hrvatice ne mogu odoljeti Jacquemusovim torbama.

Simon Porte Jacquemus i Julia Roberts Simon Porte Jacquemus i Julia Roberts (Foto: Profimedia)

Efektne torbice predstavljene su i u novoj kolekciji pod nazivom Les Sculptures koju su iz prvih redova gledale brojne zvijezde. Među njima je bila i Julia Roberts, od glave do pete odjevena upravo u komade iz kolekcije.

Julia Roberts na Jacquemusovoj reviji u komadima iz nove kolekcije Julia Roberts na Jacquemusovoj reviji u komadima iz nove kolekcije (Foto: Profimedia)

Lijepa Julia odjenula je kaput Cubo u kombinaciji s najlonkama, salonkama Cubisto i torbicom Le Calino u petit verziji koja bi, sudeći prema prvim reakcijama, mogla postati novi Jacquemusov klasik.
Klasik je i Julijina odjevna kombinacija.

Torba Le Calino brenda Jacquemus Torba Le Calino brenda Jacquemus (Foto: Jacquemus)

Salonke Cubisto brenda Jacquemus Salonke Cubisto brenda Jacquemus (Foto: Jacquemus)

Crno od glave do pete sigurna je formula u situacijama kada ne znate što biste odjenuli, a želite izgledati dobro, decentno i primjereno. I dok većina to smatra univerzalnom i nepobjedivom kombinacijom, najmoćnija žena svijeta mode stvarno je ne voli.

U videorubrici Go Ask Anna na Vogueovu kanalu na YouTubeu Anni Wintour postavljeno je pitanje kako razigrati crno modno izdanje. Jednostavno nemojte nositi potpuno crnu kombinaciju. Djeluje previše sumorno, odgovorila je Anna.

Julia Roberts i Edward Enninful Julia Roberts i Edward Enninful (Foto: Profimedia)

Julia Roberts: Neobične cipele s kristalićima koje "viču" da je Božić skoro tu Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 3 Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 5 Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 6 +3 Julia Roberts na premijeri filma 'Leave The World Behind' u Londonu - 1

Julia Roberts u haljini prekrivenoj fotografijama Georgea Clooneyja Julia Roberts Julia Roberts u haljini ukrašenoj fotografijama Georgea Clooneya Julia Roberts u haljini ukrašenoj fotografijama Georgea Clooneya - 2 +2 Haljina ukrašena fotografijama Georgea Clooneya

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju