Na crvenom tepihu Julia Roberts blista u zapanjujućim dizajnerskim kreacijama, no u slobodno vrijeme prednost daje udobnosti.

Galerija Julia Roberts u crnom od glave do pete - 10 Julia Roberts u crnom od glave do pete - 5 Julia Roberts i Giorgio Armani +0 Julia Roberts u Valentino haljini na dodjeli Oscara 1991. godine

Ne čudi stoga što se često može vidjeti u jednostavnim kombinacijama koje većina žena ima u svojem ormaru, a za kojima poseže u svakodnevnim situacijama.

Zgodna žena snimljena je kako s poslovnim suradnicima čeka prijevoz ispred jednog restorana u Malibuu upravo u jednom takvom izdanju.

Julia Roberts je za poslovni ručak odabrala crne traperice ravnog kroja koje je sparila s crnom košuljom kratkih rukava, a cijelo izdanje zaokružila takozvanim slip on tenisicama.

Riječ je o modelu koji se ne veže, već se navlači na noge poput cipela, a zbog čega ga neki nazivaju i lijenim tenisicama.

Julia Roberts Julia Roberts: Povratak hlača koje smo voljeli kao klinci, a grozili ih se kao tinejdžeri

Točnije, odabrala je ružičasto-crni model brenda Vans koji je vrlo popularan i na hrvatskom tržištu, a koji se prodaje po cijeni od oko 50 američkih dolara, odnosno po tristotinjak kuna.

Oči je sakrila od pogleda znatiželjnika sunčanim naočalama mačkastih okvira, a izdanje je dovršila s jednostavnom torbom i nešto nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju