Jess i Connor iz Gatesheada u Engleskoj kupili su svoj prvi dom. Na prvi pogled kuhinja im se nije svidjela i znali su da je žele promijeniti.

Galerija Prije i poslije renovacije kuhinje - 4 Prije i poslije renovacije kuhinje - 5 Prije i poslije renovacije kuhinje - 6 +3 Kuhinju su podigli i detalji zlatnog sjaja

Nije nam se sviđalo što kuhinja izgleda hladno i dosadnjikavo, rekla je Jess za Jam Press. Kada su zatražili majstore da procjene koliko bi koštala potpuna renovacija kuhinje dočekao ih je vrtoglavi iznos od 17.000 eura.

Nismo planirali sami uređivati kuhinju, ali nismo si mogli opravdati tako visok izdatak za tako maleni prostor, ističe vlasnica kuće. Umjesto toga odlučili su pogledati tutorijale o renovacijama doma na društvenim mrežama i YouTubeu.

U konačnici su pogledali i pročitali toliko savjeta, da su bili sigurni da se u projekt mogu upustiti i sami.

Prije i poslije renovacije kuhinje - 5 Prije i poslije renovacije kuhinje (Foto: Profimedia)

Mislim da smo napravili veliku transformaciju kuhinje, ali stvari koje su napravile najveću razliku zapravo su bile najjeftinije za odraditi, par priznaje. Pritom misle na promjenu kuhinjskih ormarića.

Umjesto kupovine novog namještaja – odlučili su postojeći obojiti.

U staroj kuhinji prevladavali su kuhinjski ormarići u bijeloj boji ukrašenima s pomalo zastarjelim srebrnim detaljima. Odlučili su ormariće obojiti u tamnozelenu boju i dodati nove zlatne ručke na njih te tako dramatično promijenili izgled prostora.

Prije i poslije renovacije kuhinje - 6 Novi hladnjak kupljen je u trgovini rabljenom robom (Foto: Profimedia)

Umjesto sivih pločica, odlučili su se za drveni pod – tu su potrošili dobar dio svojeg budžeta od 1700 eura.

Prostor su modernizirali novim hladnjakom, koji je zapravo kupljen u trgovini rabljene robe, a koštao je oko 490 eura.

Nabavili su nove radne površine i sudoper iz IKEA-e, te zlatnu pipu iz Wodara koja se sjajno uklopila u ostatak prostora.

Prije i poslije renovacije kuhinje - 7 Kuhinju su podigli i detalji zlatnog sjaja (Foto: Profimedia)

Prije i poslije: Kuća je bila u jako lošem stanju kada su je kupili, a danas je njihov dom iz snova Kuhinja prije renovacije i nakon uređenja Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 7 Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 3 +7 Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 6

Prije i poslije: Transformacija od staromodne kuće do modernog doma Renovacija doma u Chesteru u Velikoj Britaniji - 6 Renovacija doma u Chesteru u Velikoj Britaniji - 8 Renovacija doma u Chesteru u Velikoj Britaniji - 11 +6 Renovacija doma u Chesteru u Velikoj Britaniji - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju