Kada se pojavila na crvenom tepihu uoči dodjela nagrada Grammy 2000. godine Jennifer Lopez je ukrala svu pažnju svojom Versace haljinom dubokog proreza.

Galerija Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 4 Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 1 Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 3 +1 Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 2

Zeleni model oduševio je kritičare i publiku, a zbog velikog interesa za haljinu Google je odlučio napraviti pretragu po fotografijama, odnosno izumio Google Images (Google slike).

Jennifer Lopez u kultnoj Versace kreaciji 2000. godine Versace i J.Lo za povijest: 5 razloga zbog kojih je kultna haljina zbunila i Google

Devetnaest godina kasnije, latino divo iznenadila je publiku Versaceove nove revije za proljeće/ljeto 2020. godine u sklopu milanskog Tjedna mode pojavivši se u još odvažnijoj replici legendarne haljine koja je u međuvremenu dobila i svoju stranicu na Wikipediji.

Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 2 Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 2 (Foto: AFP)

Umjesto završnog defilea na reviji, Jennifer Lopez je prošetala u glamuroznoj kreaciji koja je istaknula sve njezine ženstvene adute. Pritom treba imati na umu da je nova verzija haljine još odvažnija u kroju od originala – ima kratke rukove, te razotkriva leđa i trbuh.

Najskandaloznije haljine s crvenom tepiha svih vremena - 10 Jennifer Lopez u Versaceovoj haljini na crvenom tepihu Grammyja 2000. godine (Foto: Getty Images / AFP / Profimedia.hr)

Prepoznatljiv tropski uzorak Donatella Versace uvrstila je i u ostatak proljetno-ljetne kolekcije, a on ukrašava sve od ženskih suknji i najlonki do odijela.

Pogledajte i 10 najizazovnijih izdanja koja su izazvala skandal na crvenom tepihu:

10 najizazovnijih izdanja slavnih žena koje su izazvale skandal na crvenom tepihu Najskandaloznije haljine s crvenog tepiha svih vremena Najskandaloznije haljine s crvenom tepiha svih vremena - 2 Najskandaloznije haljine s crvenom tepiha svih vremena - 3 +7 Najskandaloznije haljine s crvenom tepiha svih vremena - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju