Ako niste pripadnici visokih kraljevskih krugova, šansa da se udate za kakvog princa, vojvodu ili kralja iznimno su male. No ovdje nije riječ o nemogućoj misiji. Ove dame to potvrđuju.

Galerija Nekad i sad: Obične žene koje su postale princeze - 4 Nekad i sad: Obične žene koje su postale princeze - 5 Nekad i sad: Obične žene koje su postale princeze - 2 +1 Sofia Hellqvist je princeza Sofije, vojvotkinje od Värmlanda

Letizia Ortiz radila je kao novinarka na televiziji kad je upoznala princa Asturije, koji je postao njezin suprug 2004. godine. Kad je njegov otac abdicirao s prijestolja 2014. ona je postala španjolska kraljica.

Nekad i sad: Obične žene koje su postale princeze - 2 Letizia Ortiz je španjolska kraljica

Meghan Markle bila je televizijska i filmska glumica kada je upoznala britanskog princa Harryja, dok se Sofia Hellqvist odrekla karijere manekenke i reality zvijezde da bi se udala za švedskog princa. Danas nosi titulu princeze Sofije, vojvotkinje od Värmlanda.

Nekad i sad: Obične žene koje su postale princeze - 1 Sofia Hellqvist je princeza Sofije, vojvotkinje od Värmlanda

Južnoafrička olimpijska plivačica Charlene Wittstock upoznala je princa Alberta od Monaka nakon jednog natjecanja, a Catherine Middleton bila je tek studentica kada je upoznala princa Williama.

Nekad i sad: Obične žene koje su postale princeze - 4 Charlene Wittstock danas je princeza od Monaka

Nitko od ovih dama nije bio odgajan za život na kraljevskom dvoru, no s vremenom su naučile pravila i promijenile se u skladu s njima.

Njihov stil i izgled bio je podložan najvećoj transformaciji. Zbog ljubavi su se odrekle ležernih izlazaka u trenirkama, oskudnim mini haljinama ili pak javnog pojavljivanja u bikiniju.

Koliko se promijenio njihov stil i izgled, provjerite u našoj fotogaleriji.

Nekad i sad: Obične žene koje su postale princeze - 3 Meghan Markle bila je vojvotkinja od Sussexa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju