Kada se neki horoskopski znakovi naljute, svi se iznenade. Za primjer ćemo uzeti djevice - one nisu horoskopski znak za koji očekujete da će se neočekivano naljutiti ili uzrujati.

Djevice su poznate po svojoj strpljivosti, razboritosti i ljubaznosti, ali i one imaju granicu. Jednom kada je prijeđete pred vama će biti ljuta horoskopska djevica.

Iako ih je, dakle, teško razljutiti, postoje neke stvari koje će i njih izbaciti iz takta. Dio njih je u nastavku, a ako ne želite da vaša djevica bude ljuta pokušajte ih izbjeći.

1. VELIKA NEODLUČNOST

Djevice su po prirodi praktične i usmjerene na ciljeve. To obično znači da svaki dan počinju s nekim zadatkom ili točnim planom. Ako ste neodlučni, mogli biste ih izludjeti jer ometate njihov plan.

Svojoj horoskopskoj djevici pokušajte objasniti da ne donose svi odluke brzo kao one. Recite im da vas neke stvari pitaju dovoljno unaprijed kako biste imali dovoljno vremena da stvari procesuirate i odradite svojim tempom.

2. NEUREDNOST

Djevice vole imati sve pod kontrolom, a jednako kao što uživaju u planovima koji su napravljeni po njihovom guštu, vole i da je prostor uređen na način koji njima odgovara.

Djevicama sve mora biti čisto i uredno te će primijetiti ako i najmanja stvar nije na svom mjestu. Kako ne biste naljutili djevicu, posebno onu s kojom živite, pokušajte svesti svoj nered na minimum.

Narciso Rodriguez Razborite, predane, marljive: Doznajte sve o ženama djevicama

3. FORSIRANJE POMOĆI

Budite oprezni s lijepim gestama, odnosno pomaganjem kada su u pitanju djevice. One su nevjerojatno svojeglave i više od svega vole neovisnost. Prevelika pomoć kod njih će uzrokovati nervozu.

Ovo ne vrijedi za situacije u kojima izričito traže vašu pomoći. Ovo može biti izazovno ako ste osoba koja ne voli gledati ljude do kojih joj je stalo kako se bore s nekim problemom, ali, vjerujte, djevice će se snaći same. Ako previše puta ponudite pomoć rezultat će vrlo vjerojatno biti svađa koju ste lako mogli izbjeći.

Neki horoskopski znakovi sebičniji su od drugih Ja, ja i samo ja: Tri horoskopska znaka koja su puuuno sebičnija od drugih

4. OSJEĆAJ DA IH SE IGNORIRA

Iako neovisne, djevice vole imati osjećaj da su uključene u neku priču. Ako počnu osjećati da su zanemarene ili izostavljene, mogle bi se naljutiti.

Možda nisu duša zabave, možda nisu uključene u sve, ali to ne znači da vole da ih se potpuno isključuje iz svega. Ako vam se djevica obrati, a vama treba cijela vječnost da reagirate, postat će frustrirana.

Rješenje je jednostavno - čak i ako ste zauzeti recite im da ćete se javiti kasnije.

Ryan Reynolds Istina ili ne? Horoskopski znak koji (navodno) nema konkurenciju kada je u pitanju šarm

5. PREVIŠE ISPRIČAVANJA

Ako naživcirate djevicu, ispričajte se i završite tu priču. Ponavljanje isprike samo će ih dodatno živcirati.

Djevice jednostavno ne vole stalno vraćanje na određenu temu. Tako ćete ih samo podsjećati zašto su se naljutile i dodavati ulje na vatru.

Zaključak je taj da ništa dobro ne može proizaći iz pokušaja da se više puta ispričate djevici. Jednom je i više nego dovoljno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju