Bojana Gregorić Vejzović danas slavi 50. rođendan. Na pragu šestog desetljeća života glumica oduševljava svojom pojavom, ali i mladenačkim duhom i energijom kojom zrači. Upravo takva je i slavljenička fotografija koju je glumica rođena u horoskopskom znaku vodenjaka objavila na Instagramu.

Mnogi se čude da Bojana Gregorić Vejzović ima 50 godina jer izgleda upola mlađe, a čini se da je i glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella pomalo u nevjerici zbog broja svojih godina.

Pola stoljeća j…. te! napisala je Bojana uz fotografiju koju je povodom 50. rođendana objavila na Instagramu. Mnogi su joj u komentarima čestitali okrugli rođendan te izrazili divljenje njezinim mladolikim izgledom.

Oprostite, gdje treba potpisati za takvih pola stoljeća!? piše u jednom komentaru, a ni ostali nisu štedjeli na komplimentima:

Goddamn kakvih pola stoljeća.

Djevojčice od pola stoljeća, sretno ti bilo.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Prelijepe čizme koje lako postanu zvijezda svake kombinacije

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Dugačka jakna i robusne gležnjače za savršeno zimsko izdanje

Outfit koji je izabrala za proslavu 50. rođendana dodatno je naglasio Bojaninu ljepotu i mladolikost. Glumica je odabrala satenski bijeli komplet s potpisom domaćeg brenda eNVy room sastavljen od oversized blejzera, hlača palazzo kroja i crop-topa u obliku korzeta. Sjajnom slavljeničkom stajlingu dodatan dašak glamura dao je krupan zlatni nakit, viseće naušnice i ogrlica u obliku lanca.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju