Ružičasta kuća s "jednorog" vrtom glavna je atrakcija u britanskom gradiću Tiptreeju, a da bi ovako izgledala, njezina vlasnica Amy Griffith provela je deset godina renovirajući je.

Galerija Ružičasta kuća s 'jednorog' vrtom koja se može unajmiti - 6 Ružičasta kuća s 'jednorog' vrtom koja se može unajmiti - 1 Ružičasta kuća s 'jednorog' vrtom koja se može unajmiti - 4 +3 Uređenje ružičaste kuće trajalo je deset godina  

Kako bi to izgledalo kada bi Barbie i Donatella Versace zajedno kupile kuću u zemlji čuda? Možda baš poput originalno uređene ružičaste kuće koju njezina vlasnica iznajmljuje onima dubljeg džepa. Sasvim običnu kuću u Tiptreeju, 43-godišnja Britanka Amy Griffith kroz deset godina rada pretvorila je u ekstravagantno ružičasto carstvo koje privlači znatiželjnike iz čitavog svijeta. Kuća se može unajmiti za vrtoglavih 2400 funti (19.656 kuna) po noćenju, a jedna od dosadašnjih gošći bila je i pjevačica Iggy Azalea.

Detalji kao stvoreni za ljubiteljice kaktusa - 9 Volimo i jednoroge, ali... Deset detalja kao stvorenih za ljubiteljice kaktusa

Primark, posteljina Za velike i male: Posteljina u kojoj bi i jednorog spavao

Amy Griffith kuću s dvorištem i šest spavaćih soba kupila je 2009. godine upravo s nakanom da je potpuno transformira. Osim same kuće u kojoj prevladava ružičasta boja, Amy je preuredila i dvorište te u njemu napravila "jednorog" vrt s otočićem na kojem se nalaze tri jednoroga, a otok okružuje mnoštvo kamenčića u čarobnoj tirkiznoj boji.

Baš kao u zemlji čuda, zar ne?

Ružičasta kuća s 'jednorog' vrtom koja se može unajmiti - 3 Spavaća soba cijela je uređena u ružičastoj boji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju