Uske kožnate hlače uglavnom nisu udoban komad odjeće, ali zato izvrsno izgledaju u odjevnim kombinacijama. Pogotovo kada se sa štiklama kombiniraju za večernji izlazak.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes Hlače od umjetne kože iz trgovina 2019. - 4 +2 Stradivarus, 149,90 kn

Upravo ovim malim trikom poslužila se i Katie Holmes, koja se pojavila na tradicionalnoj Chanelovoj večeri u sklopu Tribeca film festivala u New Yorku u neočekivanom izdanju.

Katie Holmes u hlačama zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele - 4 Katie Holmes: Hlače zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele

Kožnate hlače do pola lista sparila je s crnim sakoom od istog materijala, a kombinaciju je zaokružila crnim baršnastim cipelama na visoku potpeticu. Kombinaciju je razigrala Chanelovom torbicom u boji lososa.

Katie Holmes često zna nositi odjevne komade od kože, no u privatnim trenucima, ali i za crveni tepih prednost ipak daje lepršavijim i udobnijim odjevnim komadima. Ipak, obožavatelji su se složili da izgleda fantastično.

Katie Holmes Katie Homes u kožnatom odijelu za wow učinak (Foto: Guliver / Coverimages)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela hlača od umjetne kože po uzoru na Katie Holmes.

Pogledajte i:

Tinejdžerica Suri Cruise "ista“ je mama Katie Holmes Suri Cruise i Katie Holmes - 3 Suri Cruise i Katie Holmes - 1 Suri Cruise i Katie Holmes - 4 +4 Suri Cruise i Katie Holmes - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju