Dizajnerica i voditeljica Mia Kovačić pustila nas je u svoj dom i pokazala kako uz pet preinaka interijer učiniti idealnim mjestom za okupljanje obitelji i prijatelja.

Galerija Mia Kovačić Otvorite prostor Vertikalni zid +2 Kuhinjski otok 1. OTVORITE PROSTOR

Od dvije prostorije možete napraviti jednu. Ako zidovi nisu nosivi, možete ukloniti sve one koji vam smetaju tako da dobijete jedan otvoren prostor. To daje mogućnost da napravite primjerice kuhinjski otok uz koji se možete družiti s prijateljima.

2. NAPRAVITE KLUPU UZ PROZOR

Odlična je stvar za duge ljetne noći sjedenje na prozoru. Ako nemate dovoljno prostora, stavite tkaninu u prozor i posložite jastuke. Ovisno o sezoni mijenjajte boje. Ne moraju biti bijeli, nego primjerice ljubičasti. Ako ste ljubitelj prirode, onda će vam pogled biti prekrasan.

3. TELEVIZOR UKLOPITE U BIBLIOTEKU

Ako niste ljubitelji prirode, u mjesecima koji su pred nama trebat će vam veći televizor. Ako vam to pak nije fokus stana, možete ga uklopiti u biblioteku.

4. IZRADITE VERTIKALNI ZID

Posljednjih nekoliko godina popularni su vertikalni vrtovi za interijere. Ne samo da će vam stan učiniti ugodnijim nego će odgovara i filozofiji fengšuija. U svom vertikalnom vrtu možete koristiti mahovinu, paprat, začinsko bilje, a ako nemate dovoljno svjetla, koristite mesnatije i tamnozelene biljke.

5. NADOGRADITE KREVET BALDAHINOM

Poigrajte se sa spavaćom sobom. Od običnog kreveta možete napraviti krevet s baldahinom.

 

A kako to sve financirati, a da ne bankrotirate? Rješenja prilagođena vašim željama i potrebama potražite u Splitskoj banci.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju