Ponovili smo već puno puta - sretni su oni koji u toplijim mjesecima godine mogu uživati na svojim balkonima, terasama, u vrtovima. Naravno, uživanje je još i veće ako su te mirne oaze na otvorenom i lijepo uređene.

Prilikom uređenja, problem često zna predstavljati kvadratura. U tom slučaju svaka pomoć pri uštedi prostora je dobrodošla.

A dobri pomoćnici kada trebamo urediti neki prostor su višenamjenski komadi namještaja. Kada su u pitanju balkoni ili terase, idealni su, između ostalog, komadi koji imaju prostor za pohranu stvari.

Vodeći se tom idejom, zavirili smo u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili spremnike za stvari koji su istovremeno i prostor za sjedenje. Dio ponude pogledajte u našoj galeriji.

Slika nije dostupna Zaštita od "nadzornih kamera": Pet načina kako osigurati privatnost na balkonu

Slika nije dostupna Sedam detalja za balkone i terase koji će ih pretvoriti u omiljeni kutak

Tu su između ostalog klupe i drvene škrinje koje odišu šarmom i odličan su dodatak balkonu, terasi ili vrtu. Napravljene su od izdržljivih materijala i imaju dovoljno prostora za pohranu raznih potrepština na boravak na otvorenom, od jastuka do svih drugih dodataka koji balkone i terase čine dodatno lijepima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju