Svega nekoliko dana dijeli nas do prve polufinalne večeri Eurosonga, a ove ćemo godine navijati glasnije no ikad. Naš predstavnik Marko Purišić osvojio je srca eurovizijske publike, a "Rim Tim Tagi Dim" ovih dana ne izlazi iz glave.

Osim originalne pjesme koju je sam napisao, Baby Lasagna oduševio je publiku jednostavnošću i skromnošću.

Moćnom dojmu pridonijela je i činjenica da je mladi tim iz Istre baš sve napravio sam – od pjesme i spota pa sve do kompletnog vizualnog identiteta po kojemu je prepoznatljiv.

Upravo je Markova frizura jedan od važnijih detalja kad govorimo o vizualnom dojmu i tako dobro nadopunjuje kostim za Eurosong s potpisom mlade dizajnerice Valentine Pliško.

Plava razbarušena kosa kakvu je imao na nastupu na Dori oduševila je javnost pa su mnogi izrazili razočaranje kad se na prvoj probi za Eurosong u Malmöu pojavio sa zalizanom frizurom i u novom kostimu.

Fanovi su u komentarima na društvenim mrežama sugerirali Lasagni da vrati staru frizuru jer mu ona puno bolje stoji, što je i učinio pa se na drugoj probi pojavio s već prepoznatljivom – razbarušenom frizurom koja je postala njegov zaštitni znak.

Pratitelji su odmah primijetili da ih je Lasagna poslušao i zamolili ga da takvu frizuru ostavi i u finalu.

Too, ovako ti je puno bolje. Trebao bi i u finalu Eurosonga imati razbarušenu kosu, sugerirala mu je jedna pratiteljica, a druga je potvrdila da mu čupavo izdanje puno bolje stoji. 

Baby Lasagna Baby Lasagna (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Baby Lasagna bi na Eurosongu trebao nositi...

glasova:

U anketi nam recite koja vam se frizura više svidjela.

Novi kostim za Eurosong: Baby Lasagna oduševio u topu od raskošne čipke i mrak crvenom prsluku Baby Lasagna pokazao je novi kostim za Eurosong Baby Lasagna s djevojkom Elizabetom Ružić na dodjeli Porina Baby Lasagna i prateći plesači u kostimima mlade dizajnerice Valentine Pliško +3 Baby Lasagna na Dori u kostimu mlade dizajnerice Valentine Pliško Plesačica Baby Lasagne Luana Kličić osmislila je najbolji plesni pokret Eurosonga Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 1 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 2 +5 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju