Omiljeni parfem može vam donijeti priliku da proširite svoju mirisnu kolekciju. Ne propustite priliku ispričati nam priču koja stoji iza vašeg omiljenog parfema i osvojite Kozmo nagradu.

Ukoliko želite osvojiti poklon karticu Kozmo drogerije od 200 kuna, požurite jer nagradni natječaj ističe za manje od tjedan dana.

U nekoliko rečenica opišite što se krije iz vašeg omiljenog parfema i postanite jedna od deset sretnih dobitnica. Možda vam upravo omiljeni parfem donese pobjedu i time još jednu lijepu i mirisnu uspomenu za prepričati. Kako nikada ne biste ostali bez parfema koji odiše na najsretnije trenutke vašeg života, posebice na Valentinovo, posjetite Kozmo jer tamo sve ''miriše na ljubav''.

Od 4. do 14. veljače sudjelujte u Kozmo nagradnom natječaju ''Miriše na ljubav'' slanjem na e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, broj mobitela) . Uz osobne podatke ne zaboravite navesti svoj omiljeni parfem te u par rečenica ispričati ''Što se krije iza omiljenog parfema'', primjerice na koga ili na koji događaj vas navedeni parfem podsjeća.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Kozmo drogerija i predstavnika portala Zadovoljna.hr, odabrat će i nagraditi 10 najkreativnijih priča pod naslovom ''Što se krije iza vašeg omiljenog parfema'' od svih pristiglih emailova od 4. do 14. veljače 2017. u 23:59h.

Objava 10 najkreativnijih dobitnika bit će najkasnije do petka 17. veljače 2017. na web stranicama Zadovoljna.hr najkasnije do 16h.

Više informacija o nagradnom natječaju saznajte u pravilniku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju