Kolby Fahlsing u 41. tjednu trudnoće upustila se u aktivnost kojom bi se rijetko koja trudnica bavila u ovako visokom stupnju trudnoće i zbog toga naišla na kritike

Intenzitet fizičke aktivnosti u blaženom stanju prije svega ovisi o tome kako trudnoća prolazi. Liječnici smatraju kako nema prepreka za tjelovježbu ili bavljenje sportovima ukoliko je žena zdrava i nema nikakve komplikacije u trudnoći.

Mirnu trudnoću imala je wakesurferica Kolby Fahlsing iz Minnesote koja se doslovno do poroda bavila svojim omiljenim vodenim sportom.

 

A video posted by Kolby Fahlsing (@kolbtron) on

Snimka na kojoj spretno jaše val u 41. tjednu trudnoće proširila se internetom. Kolby je na svom instagram profilu objasnila da je prenijela trudnoću i ponadala se da će je aktivnost koju obožava relaksirati i prirodno potaknuti trudove.

Izađi maleni, bilo je zabavno, ali sada te želimo upoznati, napisala je.

Njezin potez kritizirali su korisnici društvenih mreža, a najviše bure podigla je na Facebooku gdje je video pogledalo više od 3 milijuna ljudi.

 

A photo posted by Kolby Fahlsing (@kolbtron) on

To je sebično i šteti djetetu! Ovako riskirati samo zbog zabave nije pametno. Postoje mnogi drugi načini da žena bude fit tijekom trudnoće. Mogla je pričekati da rodi pa onda surfati, napisala je jedna korisnica Facebooka.

Trebala bi se sramiti. Stvarno je mogla nauditi djetetu. Kako može biti tako sebična i misliti samo na sebe. Nadam se da će biti bolja majka, kaže druga kritičarka.

 

A photo posted by Kolby Fahlsing (@kolbtron) on

Čak i da padne i dobije trudove, u 40. tjednu djetetu se ništa ne bi dogodilo. Ali postoji veliki rizik za iščašenje ili infekcije zbog stajaće jezerske vode. Zato mislim da to baš i nije pametan potez, napisao je jedan muškarac.

Mnogi su stali u njezinu obranu i smatraju kako trudnoća nije nikakva prepreka za sportske aktivnosti, pogotovo zbog toga što se Kolby odavno bavi wakesurfingom i odlično se snalazi na vodi.

Mislite li da je Kolby trebala surfati u 41. tjednu trudnoće?

glasova:

Prestanite pisati gluposti, ona je samo trudna. Trudnice nisu nesposobne. Ni prva ni zadnja koja je surfala kroz cijelu trudnoću. Očito je da ima puno iskustva tako da ne vidim nikakav problem u ovome, jedan je od odgovora kritičarima.

 

A photo posted by Kolby Fahlsing (@kolbtron) on

Trudnicama se savjetuje da vježbaju kroz cijelu trudnoću, a nekome je ovo oblik tjelovježbe. Prestanite osuđivati druge i brinite se za sebe. Nema ništa loše u tome što nije sjedila na kauču do poroda i gledala televiziju. Zdrava je i može si ovo priuštiti. Ako joj doktor nije zabranio wakesurfing, onda vi to ne biste trebali kritizirati, zaključila je korisnica Facebooka.

Kolby je u međuvremenu rodila potpuno zdravog sinčića Wildera i brzo će se vratiti surfanju.

 

A photo posted by Kolby Fahlsing (@kolbtron) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju