Dane u karanteni holivudske zvijezde provode i u šetnjama sa svojim ljubimcima, a posebna je sladak prizor kada slavni muškarci, posebno dragi ženskoj publici, šeću svoje mezimce i tako nas sve raznježe.

Galerija Gavin Rossdale u šetnji sa svojim psićem Chewyjem Kellan Lutz u šetnji sa svojim psom Ben Affleck i njegova djevojka Ana de Armas u šetnji sa svoja dva psa +2 Justin Theroux u šetnji sa svojim psom Kumom  

Ima nešto jako privlačno u tome kada zgodan muškarac šeće psa. Pogotovo ako je taj muškarac holivudska zvijezda i ljubimac brojnih žena. Ovih dana, kada su produkcije stale, događanja otkazana ili odgođena, i svijet zabave u jednoj je velikoj pauzi, brojni poznati imaju više vremena za svoje kućne ljubimce i slobodne trenutke rado provode u šetnjama.

Među njima je i Leonardo DiCpario, koji je u šetnju s djevojkom Camilom Morron poveo njihovo preslatko štene huskija, dok su Benu Afflecku i njegovoj djevojci Ani de Armas nezaobilazno društvo u šetnjama njihova dva mezimca, veći crni pas i malo bijelo klupko slatkoće.

Uf, zgodni! Prizori sa zagrebačke Šalate koji temperaturu dižu do maksimuma Zgodni vaterpolisti Mladosti - 1 Zgodni vaterpolisti Mladosti - 5 Zgodni vaterpolisti Mladosti - 6 +5 Zgodni vaterpolisti Mladosti - 9

Slavni očevi sa svojom djecom - 7 Fotografije od kojih će proraditi hormoni: 10 slavnih frajera u "pozi" na koju padaju sve žene

Slavne osobe koje su udomile pse - 10 Udomi, ne kupuj: 12 zvijezda koje su napuštenim psima promijenile život

Šest slavnih muškaraca koji su nam u društvu svojih dlakavaca još privlačniji pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Leonardo DiCaprio i njegova djevojkla Camila Morron u šetnji sa psom Leonardo DiCaprio i njegova djevojkla Camila Morron u šetnji sa psom (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju