Nekada se govorilo da zbog stila i ljepote treba pretrpjeti i malo neudobnosti, ali danas to doista više ne mora biti tako, a najbolji je dokaz tomu kombinacija elegantne dame koja se prošetala središtom Zagreba.

Galerija Dama iz centra Zagreba u lijepoj i udobnoj kombinaciji Bijelu su kombinaciju razigrale narančaste hlače Bijelu su kombinaciju razigrale narančaste hlače +2 Boohoo, 34 eura

Odlične hlače širih nogavica prvo su što upada u oko jer privlače pozornost jarkom narančastom bojom, a posebno nam se sviđa to što imaju elastični pojas te se čine izrazito ugodnima za nošenje, ne samo lijepima.

Kako bi se narančasta još više istaknula, ostatak kombinacije osmišljen je u bijelom i s bijelim detaljima. Klasična bijela košulja uvijek je siguran i dobar odabir ako u trenu želimo dodatno podići kombinaciju i unijeti dašak jednostavne sofisticiranosti.

Bijelu su kombinaciju razigrale narančaste hlače Bijelu su kombinaciju razigrale narančaste hlače (Foto: Cropix / Josip Moler)

Oko odabira obuće ove dame također bi se mogla lomiti koplja, ali za šetnju gradom ili pak obavljanje obveza koje uključuju puno hodanja doista nema boljeg izbora od udobnih sportskih tenisica, posebno u neutralnim tonovima jer tako zaista mogu ići uz sve.

Sve je zaokruženo klasičnom bijelom torbom s lancem i naočalama bijelih okvira sa zlatnim zakovicama koje se izvrsno slažu uz zlatne narukvice i sat kao jedini nakit za koji se dama odlučila.

Bijelu su kombinaciju razigrale narančaste hlače Bijelu su kombinaciju razigrale narančaste hlače (Foto: Cropix / Josip Moler)

U galeriji smo, inspirirane ovim svježim proljetnim izgledom, za vas izdvojile nekoliko modela udobnih hlača upečatljivih boja.

Štikle bi bile samo višak: Izdanje plavuše iz centra Zagreba koje je privlačilo poglede Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 3 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 1 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 2 +1 Walk 'n' Dior tenisice, 1090 eura

Već od sedam eura: 15 modela proljetnih hlača u kojima se osjećamo kao da nemamo ništa na sebi Hlače s elastičnim pojasom nose se ovog proljeća i na hrvatskim ulicama Bershka hlače, 25,99 eura Boohoo hlače, 17,79 eura +12 C&A hlače, 39,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju