Zvijezde američkog nogometa u SAD-u imaju status božanstva pa ne čudi to što njihov privatan život izaziva velik interes javnost, pogotovo kad se radi o važnim prigodama poput vjenčanju.

Galerija Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 1 Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 2 Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 3 +12 Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 4

U ovom trenutku svi i dalje pričaju o vjenčanju Christiana McCaffreyja, igrača San Francisco 49ersa, koji je uplovio u bračnu luku s manekenkom i bivšom misicom Olivijom Culpo.

Ocean House Ocean House (Foto: Profimedia)

Sudbonosno da izgovorili su u 150 godina staroj kapelici, a glamurozno svadbeno slavlje održano je u resortu Ocean House, smještenom na obali četvrti Watch Hill u gradu Westerlyju.

Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 13 Olivia Culpo i Christian McCaffrey (Foto: Profimedia)

Za Olivijinu vjenčanicu bila je zadužena talijanska modna kuća Dolce & Gabbana kojoj je zahvalila i na Instagramu. "Hvala vam što ste savršeno dočarali moju viziju. Plakala sam kad sam je prvi put probala. To je bila moja haljina od prve skice. Moja haljina iz snova", napisala je.

Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 2 Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 2 (Foto: Profimedia)

Osim njezine vjenčanice, veliko zanimanje izazvale su i odjevne kombinacije uzvanika. Brojne dame odlučile su se za crne haljine i pritom dokazale da je crna uistinu jedina boja s kojom gošće na svadbi ne mogu pogriješiti.

Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 4 Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 4 (Foto: Profimedia)

Ona je svevremenska boja elegancije i u njoj uvijek izgledate primjereno, a to dokazuju i modna izdanja elegantnih uzvanica na ovom vjenčanju. Naravno, nije nedostajalo ni sjaja, ali šljokice i blještave kreacije ipak su bile u manjini.

Zavirite u galeriju i razgledajte haljine uzvanica na vjenčanju o kojem se priča.

Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 12 Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreyja - 12 (Foto: Profimedia)

Rachel Hunter na svadbi sina Liama Štikle iz Zare za vjenčanje sina: Rachel Hunter dokazala da je neopterećena kulerica

Helena Livaković Baš je wow! Haljina Helene Livaković za odlazak na vjenčanje osvaja na prvi pogled

Uzvanici na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta Dubrovnik je bio modna pista: Kakve su haljine nosile uzvanice na vjenčanju godine?

Lejla Filipović Gošća na vjenčanju: Lejla Filipović izgledala je predivno u "nepoželjnoj" haljini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju