Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich izazvalo je velik interes javnosti. Ništa iznenađujuće s obzirom na to da je Liam sin Roda Stwearta, a Rodova snaha Nicole ima dubrovačko-hercegovačke korijene.

Galerija Uzvanici na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 1 Uzvanici na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 2 Uzvanici na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 3 +12 Uzvanici na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 4

Kako to obično biva nakon ovakvih prigoda, najviše se razgovara o odjevnim kombinacijama sa svadbe.

Mladoženjina majka, Rachel Hunter, odjenula je odličnu haljinu koju je kombinirala sa štiklama iz Zare.

Rachel Hunter dopratila je sina Liama do crkve Rachel Hunter dopratila je sina Liama do crkve (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Penny Lancaster, supruga Roda Stewarta, na svadbu je došla u efektnoj haljini brenda Pinko. Odabrala je model u divnoj lila nijansi s predimenzioniranom ukrasnom mašnom na predjelu dekoltea i visokim bočnim prorezom.

Penny Lancaster u haljini brenda Pinko Penny Lancaster u haljini brenda Pinko (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

To je samo mali dio kombinacija koje smo imali priliku vidjeti, a kakve su haljine za ovu svečanu prigodu odabrale druge uzvanice provjerite u galeriji.

Uzvanici na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 Uzvanici na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Rachel Hunter na svadbi sina Liama Štikle iz Zare za vjenčanje sina: Rachel Hunter dokazala da je neopterećena kulerica

Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich - 2 Nicole Artukovich odabrala klasiku: Jednostavna, a baš lijepa haljina za vjenčanje godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju