Ljubiteljice mode sigurno su posljednjih mjeseci "nabasale" na dva Zarina odjevna komada koja bez sumnje nose titulu najpopularnije ovosezonske kombinacije ovog brenda.

Galerija Zarin sako i hlače u žutoj boji Poduzetnica i influencerica Jaclyn Johnson Glumica Kellee Stewart +3 Glumica Sofia Pernas

Naravno, radi se o žutom sakou i pripadajućim hlačama iz kolekcije za proljeće/ljeto koje su mnoge trendseterice s oduševljenjem spremile u svoj ormar.

Kraljica Maxima u Zarinom sakou i hlačama Kraljica Maxima u Zarinom sakou i hlačama (Foto: Guliver/CoverImages)

Jarko žuto odijelo nosila je čak i 48-godišnja nizozemska kraljica Maxima prilikom posjeta jednoj organizaciji u svibnju.

Međutim, ovaj ženski modni aduti svidio se i muškarcima. Howard Donald, pjevač popularne britanske skupine Take That, odabrao je upravo ovo odijelo kao jednu od odjevnih kombinacija za veliku turneju benda.

Do sada je u njemu nastupao na koncertima u Parizu i Berlinu. Pogledajte moje žuto žensko odijelo iz Zare! Da, dobro ste čuli. To objašnjava prekratke rukave. Obožavam ga, napisao je Howard na Instagramu.

Ova odjevna kombinacija na kraju se pokazala prikladnom i za prave akrobacije – Howard je u njoj uspio napraviti čak i špagu u "letu“.

Tijekom koncerta na festivalu "Isle of Wight", Zarino žuto odijelo nosio je i Simon Neil, pjevač i gitarist škotskog benda Biffy Clyro.

 Pogledajte i:

Od 39 do 99 kn: 10 ljetnih haljina na sniženju za različite ukuse Ljetne haljine na popustu iz trgovina 2019. - 5 Ljetne haljine na popustu iz trgovina 2019. - 1 Ljetne haljine na popustu iz trgovina 2019. - 2 +7 Ljetne haljine na popustu iz trgovina 2019. - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju