Španjolski kraljevski par prisustvovao je jednom događanju u organizaciji španjolskog Ministarstva vanjskih poslova koje se održalo u madridskoj palači Viana.

Galerija Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia u palači Viana Kraljica Letizia u haljini brenda Zara Kraljica Letizia u Zarinoj haljini na sastanku s predstavnicima udruge Santander +1 Kraljica Letizia u Zarinoj haljini u muzeju Reina Sofia

Kao i obično, kralj Felipe VI. pao je u drugi plan pored svoje supruge Letizije, koja ga uvijek zasjeni svojom elegantnom pojavom.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia u palači Viana Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia u palači Viana (Foto: Getty Images)

Kraljica je za tu prigodu odabrala jednu provjerenu haljinu koju je prvi put nosile prošle godine na sastanku s predstavnicima organizacije Santander.

U pitanju je tamnoplavi model od tvida s potpisom španjolskog brenda Zara, koji Letizia često nosi.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Cipele koje i dalje nemaju prolaznu ocjenu kod mnogih žena

Street style kombinacija Street style inspiracija: 40 "prijelaznih" izdanja zbog kojih se veselimo sezoni dugih rukava

Haljinu je u struku stegnula tamnoplavim tankim remenom i kombinirala sa štiklama Caroline Herrere u istoj boji. Identičnu kombinaciju odjenula je i u rujnu prošle godine prilikom posjeta muzeju "Reina Sofia".

Letizia je apsolutna kraljica recikliranja odjevnih komada i uvijek iz ormara izvuče neki stariji adut. Ovaj put je to bila Zarina haljina koja je idealna za ovo prijelazno razdoblje zato što je napravljena od čvršćeg materijala, a s obzirom na to da temperature više nisu ljetne, takvi modeli dobro nam dođu kako bi nas malo zagrijali u prohladnim jutrima i večerima.

Kraljica Letizia u Zarinoj haljini u muzeju Reina Sofia Kraljica Letizia u Zarinoj haljini u muzeju Reina Sofia (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju