Španjolska kraljevska obitelj kolovoz tradicionalno provodi na ljetovanju u Palma de Mallorci, a u nedjelju navečer kraljica Letizia prošetala je gradom u društvu svojih kćeri, princeza Sofije i Leonor te svekrve, kraljice Sofije.

Galerija Kraljica Letizia u mini haljini iz Zare od 229,90 kuna - 6 Kraljica Letizia u mini haljini iz Zare od 229,90 kuna - 3 Kraljica Letizia u mini haljini iz Zare od 229,90 kuna - 5 +5 Kraljica Letizia nosi mini haljinu iz Zare od 229,90 kuna

Četiri predstavnice španjolske kraljevske obitelji otišle su na večeru, a nakon objeda uživale su u šetnji te su posjetile i tržnicu Passeig Sagrera. Uvijek besprijekornog stila, kraljica Letizia i za tu ležernu priliku odabrala je odjevnu kombinaciju koja privlači pažnju, naročito zato jer nosi komad iz popularne highstreet trgovine.

Kraljica Letizia u mini haljini iz Zare od 229,90 kuna - 5 Kraljica Letizia u šetnji Palma de Mallorcom s kćerima i svekrvom, kraljicom Sofijom (Foto: Profimedia)

Letizia je izgledala fantastično u haljini mini kroja u kombinaciji ružičaste i bijele boje zgodnog cirkularnog uzorka. Kratka pamučna haljina iz trgovine Zara u gornjem dijelu krojena je poput košulje s dugačkim rukavima elastičnima na rubovima, dok je donji dio lijepo lepršav.

Kraljica Letizia u mini haljini iz Zare od 229,90 kuna - 7 Kraljica Letizia nosi mini haljinu iz Zare od 229,90 kuna (Foto: www.zara.com)

Struk je dodatno istaknut kontrastnom špagom koja se veže, a dizajn haljinice romantičan je i baš stvoren za ljeto. Dostupna je u Zarinoj online trgovini po cijeni od 229,90 kuna u veličinama od XS do XXL. Stajling za šetnju Palma de Mallorcom upotpunila je s ružičastim espadrilama s platformom s vezanjem oko gležnja španjolskog brenda Clooui iz kojih se Letizia ovoga ljeta ne izuva te ime više pari najdražih špagerica.

Kraljica Letizia Ležerna Letizia: Jesu li ove sandale (ne)primjerene za svečane prigode?

Kraljica Letizia (Ne)očekivan odabir? Kraljica Letizia u starinskom modelu sandala

Letizijine kćeri bile su stilski usklađene s mamom te su također nosile Zaru, princeza Leonor plavo-bijelu haljinicu, dok je princeza Sofia izabrala bijeli outfit s prorezom na predjelu struka.

Kraljica Letizia u mini haljini iz Zare od 229,90 kuna - 4 Kraljica Letizia i princeza Leonor u mini haljinama iz Zare (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju