Jordanska kraljica Rania posjetila je urede Fonda za budućnost siročadi Al Aman, gdje se susrela sa skupinom mladih bez roditelja.

Galerija Kraljica Rania Kraljica Rania prigrlila je latte stil odijevanja Kraljica Rania +1 Kraljica Rania

Kraljica, koja je pokrenula Fond 2006. godine, poručila je da je ponosna na uspjehe mladića i djevojaka te dodala da bi trebali biti ponosni na sebe i sve ono su postigli svojim napornim radom.

Kraljica se susrela sa skupinom mladih bez roditelja Kraljica se susrela sa skupinom mladih bez roditelja (Foto: Profimedia)

Iako kraljica ne bježi od odvažnih, jarkih boja, za ovu prigodu prigrlila je takozvani latte stil odijevanja, koji karakteriziraju neutralne bež i smeđe nijanse.

Tako se njezina jednostavna i elegantna kombinacija sastojala od dugog bež pletiva u kombinaciji s krem hlačama i smeđim cipelama.

Kraljica Rania Kraljica Rania (Foto: Profimedia)

Pletivo je dio ponude modne kuće Palmer Harding. Osim povišenog ovratnika, krase ga detalj na vezanje i prorez na prednjoj strani.

I dok komade poput toga već pospremamo na dno ormara, hlače poput tih koje nosi kraljica Rania sigurno će u nadolazećem razdoblju biti čest prizor i na hrvatskim ulicama.

Svijetle boje i široke nogavice mnogima su, naime, idealan spoj za topliji dio godine, a ovakav model funkcionira savršeno u raznim prigodama, od odlaska na posao do večernjih druženja s prijateljicama.

Kraljica Rania prigrlila je latte stil odijevanja Kraljica Rania prigrlila je latte stil odijevanja (Foto: Profimedia)

Kraljica Rania jednostavno izdanje upotpunila je s minimalnim modnim dodacima, među kojima se isticao ručni sat.

Adriana Ćaleta-Car u fantastičnim hlačama u kojima uvijek izgledamo elegantno Adriana Ćaleta-Car Majica s logom modne kuće Saint Laurent Zara, 29,95 eura +5 Mango, 49,99 eura

Jesu li i vama po guštu? Fantastični model hlača koji se nosi na ulicama modnih metropola Hlače širokh nogavica nisu novost u modnom svijetu Street style izdanja u Parizu Street style izdanja u Parizu +14 Street style izdanja u Parizu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju