Maštate li i vi o kući na plaži, možda bi baš ova ljepotica bila ostvarenje vaših snova. Savršeno je elegantna, uređena u plavkastim i sivkastim te neutralnim bež i pješčanim tonovima, uz dodatak drveta koji prostoru daje toplinu i domaći ambijent.

Galerija Kuća na plaži s terasom koja je prava oaza - 9 Kuća na plaži s terasom koja je prava oaza - 1 Kuća na plaži s terasom koja je prava oaza - 3 +7 Elegantno uređena kuća na plaži

Smještena tik uz plažu, ova prekrasna kuća idealno je mjesto za odmor, ali i za život. Uređena je u profinjenom spoju klasičnog i modernog, s kvadraturom koja pruža raznorazne mogućnosti uređenja i dizajna. Cijela kuća je u velikim staklenim stijenama kroz koje se pruža pogled na otvoreno more, a sigurno je fantastičan osjećaj ujutro se probuditi i prvo ugledati veliko morsko plavetnilo.

Kuća na plaži s terasom koja je prava oaza - 2 Velike staklene stijene nalaze se i u spavaćim sobama (Foto: Living4media)

Morski ugođaj u ovom domu postignut je i zanimljivim detaljima, pa tako, uz slike s morskim motivima, jedan zid krase i srebrni galebovi u letu. Ipak, možda najljepši dio ove kuće je prostrana terasa s drvenim podom i nekoliko mjesta za sjedenje, a nas je najviše oduševila velika pletena fotelja za dvoje s jastučićima za glavu i povišenim prostorom za noge.

Kuća na plaži s terasom koja je prava oaza - 6 Interijer kuće vrlo je ugodan i elegantan (Foto: Living4media)

Slatki prostor za sjedenje ima i mala drvena postolja za odlaganje čaša i čini se kao savršen kutak za popodnevni ljetni odmor, dok je sunce jako, pa baš paše malo odmoriti negdje u hladu. A još kada je pogled ovako očaravajući – pa što nam više treba!

Kuća na plaži s terasom koja je prava oaza - 1 Kuća ima i terasu na kojoj je uživancija boraviti (Foto: Living4media)

Dvorište kao iz priče ima i jezerce i terasu s pogledom koji hrani dušu Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 10 Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 5 Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 4 +9 Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 11

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju