Kiša i tmurno vrijeme mnogima utječu na raspoloženje, možda budemo i loše volje, ali sunce kad-tad opet izađe pa je i najtmurnije vrijeme lakše izdržati. A sunce nam je odmah zasjalo kada smo ugledali ovu kuću prepunu šarma u kojoj je jednostavno nemoguće biti loše raspoložen.

Vintage i rustikalni stil uređenja interijera svakako je jedan od najšarmantnijih i najtoplijih, a kada se spoji s prepoznatljivim skandinavskim stilom, onda nastane životni prostor u kojem bismo se lako osjećali kao kod kuće.

Crvena boja u dnevnom boravku suprotstavljena je neutralnim, pastelnim tonovima koji prevladavaju u ovom domu, a na prvu nas je osvojila preslatka spavaća soba u potkrovlju u nježnim ljubičastim tonovima. Rado bismo se za kišnih i hladnih dana ušuškali u tom krevetu, a u šarmantnoj kuhinji popili šalicu toplog čaja ili vruće čokolade. I detalji poput pastelno plave kupaonice i pastelno zelenih stepenica te antikni drveni namještaj čine ovu kuću savršenim mjestom za život.

Provesti jesen i zimu ovdje mogli bismo bez problema, a pogledajte kako čarobno eksterijer kuće izgleda u proljeće! Ako se nas pita, ova kuća pravi je mali raj na zemlji i sviđa nam se svaki njezin kutak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju