Kiša i tmurno vrijeme mnogima utječu na raspoloženje, možda budemo i loše volje, ali sunce kad-tad opet izađe pa je i najtmurnije vrijeme lakše izdržati. A sunce nam je odmah zasjalo kada smo ugledali ovu kuću prepunu šarma u kojoj je jednostavno nemoguće biti loše raspoložen.

Galerija Kuća puna šarma u koju bismo se rado zavukli za kišnih i hladnih dana - 3 Kuća puna šarma u koju bismo se rado zavukli za kišnih i hladnih dana - 2 Kuća puna šarma u koju bismo se rado zavukli za kišnih i hladnih dana - 5 +7 Kuća puna šarma u koju bismo se rado zavukli za kišnih i hladnih dana

Vintage i rustikalni stil uređenja interijera svakako je jedan od najšarmantnijih i najtoplijih, a kada se spoji s prepoznatljivim skandinavskim stilom, onda nastane životni prostor u kojem bismo se lako osjećali kao kod kuće.

Kuća puna šarma u koju bismo se rado zavukli za kišnih i hladnih dana - 10 Crvena boja u dnevnom boravku suprotstavljena je neutralnim, pastelnim tonovima (Foto: Living4media)

Crvena boja u dnevnom boravku suprotstavljena je neutralnim, pastelnim tonovima koji prevladavaju u ovom domu, a na prvu nas je osvojila preslatka spavaća soba u potkrovlju u nježnim ljubičastim tonovima. Rado bismo se za kišnih i hladnih dana ušuškali u tom krevetu, a u šarmantnoj kuhinji popili šalicu toplog čaja ili vruće čokolade. I detalji poput pastelno plave kupaonice i pastelno zelenih stepenica te antikni drveni namještaj čine ovu kuću savršenim mjestom za život.

Kuća puna šarma u koju bismo se rado zavukli za kišnih i hladnih dana - 9 Šarmantna kuhinja u kojoj bismo rado popili šalicu toplog čaja ili vruće čokolade (Foto: Living4media)

Ostavite nas tu: Idilična kuća u kojoj bismo proveli cijelu jesen i zimu Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 4 Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 11 Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 3 +8 Prelijepo uređena kuća u kojoj bismo ostali do proljeća - 10

Provesti jesen i zimu ovdje mogli bismo bez problema, a pogledajte kako čarobno eksterijer kuće izgleda u proljeće! Ako se nas pita, ova kuća pravi je mali raj na zemlji i sviđa nam se svaki njezin kutak.

Kuća puna šarma u koju bismo se rado zavukli za kišnih i hladnih dana - 1 Eksterijer kuće u proljeće izgleda baš čarobno (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju