Vila Naya Opatija nestvarno je lijepa trokatnica koja se prostire na 320 četvornih metara na brežuljku iznad Opatije. Točnije, smještena je u mjestu Veprinac na opatijskoj rivijeri, a ponosi se nevjerojatnim pogledom na more.

Galerija Vila Naya Opatija - 4 Vila Naya Opatija - 11 Vila Naya Opatija - 7 +8 Raskošno uređene spavaće sobe

Na prvi pogled jasno je da je ovdje riječ o modernoj uređenoj vili od mramora i stakla koja je namijenjena onima koji vole luksuz i koji si ga mogu i priuštiti.

Naya Opatija obuhvaća pet prostranih spavaćih soba s pogledom na more, a svaka od njih opremljena je kupaonicom s hidromasažnom kadom te walk in ormarom. Odjednom može primiti 10 osoba – parove, veća društva ili obitelji.

Vila Naya Opatija - 12 Raskošno uređene spavaće sobe (Foto: Airbnb)

Cvjetni motiv

Stilizirani interijer prepun je osebujnih detalja koji osvajaju na prvi pogled – od specijaliziranih fototapeta za kupaonicu s predimenzioniranim cvjetnim motivom preko baršunom presvučenog namještaja do zanimljivih umjetničkih radova na zidovima.

Prizemlje vile zapanjujući je otvoreni multifunkcionalni prostor u staklu – spoj dobro opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka – u kojem se mogu pripremati jela ili pak odmoriti nakon uzbudljivog dana.

Vila Naya Opatija - 7 Kupaonica s motivom cvijeća (Foto: Airbnb)

Grijani beskonačni bazen

Najspektakularniji dio ove vile panoramski je pogled na more i Kvarnerski zaljev. Najbolje mjesto za uživanje u tom pogledu? Terasa na kojoj se nalazi i grijani beskonačni bazen s pripadajućim ležaljkama. U sklopu imanja nalazi se i sauna, jacuzzi, stol za ping-pong, vanjski roštilj, besplatni parking te brojni drugi detalji.

Najbliža opatijska plaža – Slatina udaljena je otprilike 15 minuta vožnje automobilom.

Vila Naya Opatija - 2 Vila Naya Opatija (Foto: Airbnb)

Villa Naya Opatija iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od trenutačno 550 eura za noćenje. Kako ona uistinu izgleda, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Prelijepo uređeni balkon iz Čitluka primjer je savršeno iskorištenog prostora Balkon Vanje iz Čitluka Balkon Vanje iz Čitluka Balkon Vanje iz Čitluka +10 Balkon Vanje iz Čitluka

Tri kupaonice, stepenice od orahovog drva... Stvarno je teško odlučiti što je u ovoj kući u Puli najljepše Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 19 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 13 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 7 +20 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju