Bella-Mae, kujica pasmine Maltipoo nastale križanjem maltezera i pudlice, jedan od najslađih psećih modela na Instagramu. Svoje pratitelje oduševljava modnim izdanjima kao stvorenima za male princeze poput nje. No malenu život nije uvijek mazio te je morala i na operaciju zbog stražnjih nogu.

Bella-Mae nije uopće mogla koristiti stražnje noge, ali zahvaljujući operaciji i terapijama sada se potpuno oporavila i sretnija je nego ikada.

Pripada hibridnoj pasmini Maltipoo koja je nastala križanjem maltezera i pudlice, a riječ je o izuzetno slatkim, simpatičnim i prijateljski raspoloženim psima. Smatraju se savršenim obiteljskim kućnim ljubimcima jer se dobro slažu s djecom, vole se igrati, a i dobro uče naredbe.

Bella-Mae živi u Velikoj Britaniji, a ovo ljeto navršit će tri godine. Njezini vlasnici opisuju je kao razmaženog i nestašnog psića koji voli odjeću i mašnice. A Bella-Mae se itekako zna srediti, a koliko samo ima mašnica, to valjda ni njezini vlasnici ne znaju! U njezinoj bogatoj kolekciji ima raznih mašnica koje Bella svakodnevno mijenja te ih usklađuje s ostatkom outfita kojem ponekad doda i torbicu.

Slika nije dostupna Ma, pahuljica! Upoznajte bišona kojeg je lako zamijeniti za pufastog plišanca

Slika nije dostupna Upoznajte francusku buldogicu Mimi Rose koja je postala zvijezda Instagrama

Bella-Mae je zaista preslatka princezica kojoj sve boje dobro pristaju, a ona uživa u svojim modnim igrama i u svakom novom danu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju