Po prvi puta u povijesti kuće Chanel, kultni parfem Chanel N°5 ostavio je svoju povijesnu bočicu iza sebe i okrenuo se novom dizajnu.

Kultni parfem prožeo je naša sjećanja jer svi imamo barem jednu uspomenu koju vežemo za ovaj miris. On nam vraća osmijeh na lice, vraća nas na ono davno putovanje te budi emocije prema dragoj osobi.

Chanel N°5 je mozaik koji nadilazi prolaznost i zadržava tu eteričnu lakoću mogućnosti baš u svakoj prilici, ostavljajući svoj mirisni, prepoznatljivi trag.

I tako je sve od 2016. godine, kad je rođen Chanel N°5 L'eau, novi miris cvjetne svježine i aktivnog izvora energije koji je osvojio naša srca i usidrio se u trenutku. Riječ je o impulzivnoj kapljici čije blistave citrusne note lebde prema nebu, zatim dolazi vrtlog jasmina i kanange, a na kraju osjetimo dinamični vetiver i cedar, poetično ističe kuća Chanel.

Novo, limitirano izdanje osvojit će kolekcionare, a karakterizira ga ovalni i prozirni dizajn, nalik kamenčiću, a iz Chanela ističu da je ova mala, eterična i dinamična bočica zapravo obećanje života.

Nova bočica nazvala je Drop, napunjena je izdanjem kultnom parfema iz 2016. godine, a u prodaju će biti puštena 13. lipnja.

Chanel N°5 Chanel N°5 u novom ruhu (Foto: PR)

Pročitajte pet zanimljivosti zbog kojih je Chanel N°5 najveći miris svih vremena. 

Nenametljivi, prozračni, svježi... 10 najdivnijih parfema za sve koji ne vole jake mirise Žena nanosi parfem Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell Escentric Molecule Molecule 02 +7 Juliette Has a Gun Not a Perfume 10 parfema koji mirišu poput druge kože Parfem Le Labo Another 13 s.Oliver Selection Women +7 Glossier You
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju