Doba je godine kada su preparati za sunčanje među najtraženijima na tržištu, a na naše je upravo stiglo najčarobnije ulje koje će oduševiti ljubiteljice jednoroga i sjajnog tena.

Galerija La PIEL, Beach BABE UNICORN La PIEL, Beach BABE UNICORN La PIEL, Beach BABE +2 La PIEL, Sun BABE Face SPF 50

Ulje za sunčanje volimo jer njeguju kožu i daje joj predivan brončani sjaj. Uz to, proizvodi koji sadrže sastojke poput ulja oraha i masline pomažu u bržem postizanju preplanulog tena.

La PIEL, Beach BABE La PIEL, Beach BABE Foto: PR

I ovog će ljeta ulja za sunčanje bit neizostavan dodatak na plaži, a preplanuli ten možete ostvariti novim La PIEL proizvodom, koji je osmislila i kreirala Lana Jurčević, kao i sve proizvode do sada. Nakon uspješnog Beach BABE multinamjenskog brončanog maslac-ulja za kožu sa shimmerom/šljokicama, brend je liniju upotpunio još jednim uljem za sunčanje koje svjetluca baš onako kako zamišljamo sjaj jednoroga.

La PIEL, Beach BABE UNICORN La PIEL, Beach BABE UNICORN Foto: PR

Ulje za sunčanje Beach BABE UNICORN koristi se za brže tamnjenje na suncu, a koristiti ga također možete i nakon sunčanja. Ono će vam pomoći da ovoga ljeta ostvarite zdrav i njegovan brončani ten. Uz njega ćete na plaži sjajiti kao božica, a taj sjaj možete prolongirati i na noćne izlaske.

Beach BABE UNICORN proizvod je koji zbog svojih boja nikada ne izgleda isto. Njegove nijanse prilagođavaju se i mijenjaju s obzirom na okolinu u kojoj se nalazite, a najljepše izgleda na suncu. Boje u bočici mijenjaju se tako od srebrne, lila, svijetlo plave do zelene ovisno o svjetlu, ali na koži ostavljaju decentan sjaj uz koji koža u trenu djeluje zdravije i tamnije.

Kao i ostali proizvodi iz La PIEL-a, Beach BABE UNICORN prirodni je proizvod koji nije testiran na životinjama te ima njegujući učinak. Sastoji se od ulja poput badema, marelica, oraha, maslina i
sjemenki grožđa, uz dodatak sitnih šljokica i predivnih presijavajućih pigmenata.

La PIEL, Sun BABE Face SPF 50 La PIEL, Sun BABE Face SPF 50 Foto: PR

Ovo ulje za sunčanje, kao i većina sličnih proizvoda, u sebi ima vrlo mali, prirodan, zaštitni faktor, nedovoljan da vas štiti od sunca. Kako bi vaša koža ostala mladolika i svježa uz ulja za sunčanje koristite i SPF zaštitu, posebno tijekom prvih izlaganja suncu. Na taj ćete način izbjeći oštećenja kože, opekline, hiperpigmentaciju i dehidraciju kože koje rezultiraju ubrzanim starenjem kože, pogotovo na licu.

La PIEL uz svoje proizvode za sunčanje preporučuje korištenje Sun BABE kreme sa zaštitnim faktorom 30 za tijelo i Sun BABE kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50 s obzirom na to da je koža lica najosjetljivija i najizloženija suncu, pa joj i treba veća njega.

Uživajte bezbrižno na plaži uz kremu sa zaštitnim faktorom koja je vodootporna, bez alergena i bez mirisa, a nakon što ste se zaštitili, kožu nahranite i potamnite čarobnim Beach BABE proizvodima za sunčanje.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju