Kada je Kensingtonska palača 2022. objavila kako će se princ William i njegova supruga Catherine iz Norfolka preseliti u Windsor, ljubitelji tračeva odmah su pomislili kako preseljenje možda ima veze i s navodnom Williamovom aferom.

Galerija Markiz i markiza od Cholmondeleyja u New Yorku u ožujku 2023. Princeza Catherine i Lady Rose na primanju 2016. u rezidenciji markiza od Cholmondeleyja, Princ William, princeza Catherine i Lady Rose na primanju 2016. +2 Lady Rose navodno je bila ljubavnica princa Williama

Naime, od 2019. godine britanska javnost šuška o tome kako je princ William imao preljubničku aferu s Lady Rose, markizom od Cholmondeleyja, svojom nekadašnjom susjedom u Norfolku. Zanimljivo je da su ove glasine potekle su iz aristokratskih krugova kojima Rose pripada od 2009., kada se udala za 23 godine starijeg Davida Rocksavagea, 7. markiza od Cholmondeleyja.

Markiz i markiza od Cholmondeleyja u New Yorku u ožujku 2023. Markiz i markiza od Cholmondeleyja u New Yorku u ožujku 2023. (Foto: Profimedia)

Primjerice, jedan od istaknutijih kraljevskih dopisnika, Tom Sykes, priznao je kako je za Williamovu vezu s Rose prvi put čuo od svojeg vjernog izvora, kćeri britanskog grofa čiji je identitet zaštitio.

Lady Rose, markiza od Cholmondeleyja, na primanju u Buckinghamskoj palači 2019. godine Lady Rose, markiza od Cholmondeleyja, na primanju u Buckinghamskoj palači 2019. godine (Foto: Profimedia)

Članica uredništva Wall Street Journala Catherine Whelan prošle godine iznijela je svoju teoriju kako je Buckinghamska palača ciljano 2019. godine potaknula ofenzivu britanskih medija na Meghan Markle u želji da se što prije zaboravi na priču o Williamovu preljubu.

Julia Roberts bila je ljubavnica Dannyja Modera koji se zbog nje razveo, a u braku su od 2002. Slavne ljubavnice koje su na kraju postale - zakonite supruge

Prema glasinama, njihova navodna veza započela je oko 2017. godine. William i Rose nekoliko su puta viđeni na večeri u Norfolku u vrijeme kada je Catherine zbog kraljevskih obveza bila na putu, a princeza je za aferu navodno saznala 2018. godine, neposredno prije rođenja princa Louisa. Situaciju dodatno komplicira činjenica da su Catherine i Rose bile prijateljice, ali 2019. godine princeza je odlučila prekinuti odnose s markizom.

Princeza Catherine i Lady Rose na primanju 2016. u rezidenciji markiza od Cholmondeleyja, Princeza Catherine i Lady Rose na primanju 2016. u rezidenciji markiza od Cholmondeleyja, (Foto: Profimedia)

Čak se i britanski Tatler u svojoj velikoj priči o Catherine iz 2020. godine usudio usput spomenuti kako je izbacila Rose iz svojeg društva 2019. godine zbog navodne pretjerane bliskosti s Williamom.

Iako je Tatler mjesecima radio na priči u suradnji s Kensingtonskom palačom, glasnogovornik Wiliama i Catherine naposljetku je dao sljedeću izjavu: Ova priča sadrži mnogo netočnosti i krivih interpretacija koje nisu provjerene s Kensigtonskom palačom prije objave.

Nakon toga iz priče je uklonjen samo jedan odlomak - onaj o Rose i Williamu.

Victorija Beckham oprostila je suprugu Davidu aferu s Rebeccom Loos Supruge vs. ljubavnice: Slavne žene koje su oprostile preljub da bi sačuvale brak

Ova 38-godišnjakinja dijete je modne dizajnerice Emme Longman i Timothyja Hanburyja. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja pohađala je britanski Open University. Bila je dio istraživačkog tima konzervativnog političara Michaela Govea, a prije udaje kratko se bavila manekenstvom pod okriljem agencije Storm Management, koja je otkrila i lansirala Kate Moss.

Lady Rose navodno je bila ljubavnica princa Williama Lady Rose navodno je bila ljubavnica princa Williama (Foto: Profimedia)

Supruga Davida upoznala je tijekom odmora u Italiji 2004. godine. Par je zaruke objavio 22. lipnja 2009. godine, a vjenčanje se održalo dva dana kasnije. Tri mjeseca nakon izgovorenog sudbonosnog da Rose je rodila blizance Alexandera i Olivera, a kći Iris rođena je u ožujku 2016. godine.

Lady Rose 2020. na božićnoj misi u Sandringhamu kojoj su prisustvovali William i Catherine Lady Rose 2020. na božićnoj misi u Sandringhamu kojoj su prisustvovali William i Catherine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju