Lana Jurčević na svom je Instagramu objavila da je trudna. Pjevačica je trudnoću otkrila u videosnimci u kojoj je pokazala pozitivan test za trudnoću te kako je s partnerom Filipom Kratofilom obilježila taj posebni trenutak kada su doznali da će postati mama i tata.

Ponesena emocijama, Lana je u videu i zaplakala, a vidi se i kako su se ona i njezin partner Filip Kratofil zagrlili i poljubili kada su saznali da će postati roditelji. Pjevačica je otkrila i točan datum kada je zanijela, 16. ožujka, što znači da je trudna četiri mjeseca.

Lani su odmah pristigle i brojne čestitke njezinih obožavatelja i pratitelja na Instagramu u kojima piše:

Ne znam je li tako i ostalim ženama, ali ja otkad sam mama, kad vidim trudnicu ili majku, doslovno imam taj neki dubinski osjećaj povezanosti. Kao da smo sve povezane na nekoj posebnoj frekvenciji. Divno! Čestitam i sretno!

Gledam video peti put... Sjećam se ovog osjećaja, najdivnije! Ajme. Baš sam sretna zbog tebe, napisala je pjevačica Neda Parmać.

Trudnički trbuh Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledao njihov porod

Draga Lana, nemaš pojma koliko me ovaj video razveselio. Ti ćeš biti savršena mama, vjerujem i tvoj partner tata. Čestitam vam od srca, neka vam sve cvjeta. Uživaj u ovim danima, proletjet će... A onda počinje era kad će tvoje srce zauvijek kucati izvan tvog tijela, kad će ljubav otići na sasvim drugu dimenziju, kad će sve bitno dosad postati nebitno... Grlim te najviše, poručila je trudnoj Lani Jurčević voditeljica Paola Valić Bekić.

Udobno i posebno lijepo: Trudničke kombinacija poznatih Hrvatica Ana Gruica Uglešić Severina Severina +5 Lana Gojak Bajt

Franka Batelić: Mini haljina nasmijane trudnice koja je savršena za tople ljetne večeri Franka Batelić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Asos mini haljina, 241 kn Boohoo mini haljina, 160 kn +1 Nect mini haljina, 329 kn

Odbrojavanje može početi: Nova kolekcija kupaćih kostima zbog koje ne možemo dočekati godišnji C&A C&A C&A +21 C&A

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju