Za sve lavove koji vole izazove, ovo će biti najbolje ljeto do sada. Već početkom ljeta, lavovi će biti spremni za vrela koketiranja koja će više hraniti vaš ego, nego emocije.

Ako ste slobodni, ovo ljeto dobivat ćete komplimente koji bi odnos na koji ste već navikli mogli pretvoriti u nešto više. Ljudi do kojih vam je stalo napokon će vam uspjeti dokazati da ste kvalitetna osoba vrijedna ljubavi.

Retrogradni Merkur će vas krajem lipnja natjerati da skinete ružičaste naočale. To je vrijeme kad ćete postati racionalniji. Međutim, to neće trajati dugo. Već 22. srpnja će biti najbolji dan ljeta za lavove. Sunce tada ulazi u vaš znak, a pozitivna energija neprestano raste. To je vrijeme kad biste mogli privući ljubav svog života, ili ljetnu avanturu koja će vas barem nakratko usrećiti i pokazati vam koliko vrijedite.

Usporite i napunite energiju za sredinu srpnja jer ćete tada početi primjećivati promjene na sebi. Nemojte ih se uplašiti, nego ih objeručke prihvatite. Nešto će se promijeniti u vašem svjetonazoru, možda neki od vaših čvrstih stavova. Te promjene će donijeti pozitivne stvari u vaš ljubavni život, bez obzira na to što na prvu izgledaju zastrašujuće.

Surađujte, raspitujte se, učite nove stvari budite inspiracija koju i sami tražite. Lavovi će ovo ljeto tražeći ljubav zapravo pronaći sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju