Midi i maksi suknje hit su svakog proljeća, a pogotovo ako su napravljene od lepršavog materijala koji pada niz tijelo. Takvi modeli ugodni su za nošenje, a nude široku mogućnost kombiniranja s drugim odjevnim komadima.

Galerija Dora Kufner - 4 Dora Kufner - 2 Dora Kufner - 1 +6 Dora Kufner - 5

Pokazala je to i mlada Instagramerica Dora Kufner iz Pakraca, koja je za šetnju glavnim gradom Hrvatske odabrala romantičan model u nježnoj pastelnoj boji s decentim cvjetnim uzorkom.

Lijepa Slavonka snimljena je u centru Zagreba u zelenoj suknji s prednjim kopčanjem koja se u pokretu, te ovisno o broju zakopčanih gumbiju, može transformirati u model mini, midi ili maksi kroja.

Traper suknja Od 137 do 260 kuna: 10 proljetnih suknji od trapera u kojima žene izgledaju ekstra dobro

Modna maherica suknju je sparila s crno-bijelim puloverom naglašenog V kroja, dok je cijelom izdanju podarila jednu ležerniju sportsku notu kombinirajući je s Adidasovim kožnatim tenisicama modela Sambarose.

Adidas tenisice Adidasove tenisice modela Sambarose (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Pod rukom je nosila smeđu pismo-torbu, a izdanje je dovršila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira u istoj boji, kao i s nekoliko komada pomno odabranih komada nakita.

Još razigranih street style kombinacija Dore Kufner pogledajte na njezinom Instagram profilu.

Dora Kufner - 2 Tenisice mogu biti vrlo lijep dodatak izdanju u kojem dominira lepršava suknja (Foto: Slaven Janđel)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela lepršavih maksi i midi suknji po uzoru na Doru Kufner.

Koje odlično izdanje! Brineta iz Zagreba u modelu traperica koji tako dobro produljuje noge Lijepo vrijeme zaslužno je za laganije kombinacije na ulicama Trapez hlače omiljene su jer izdužuju noge Trapezice u kombinaciji s kaputom, salonkama i bijelom majicom izgledaju odlično +7 Lijepa Zagrepčanka u odličnoj kombinaciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju