Sada od Lego kockica možete izgraditi i vlastito cvijeće koje nikad neće uvenuti. Uživajte u osobnom građevinskom projektu kojim ćete u svoj dom unijeti cvjetnu kolekciju koja se razlikuje od svih dosadašnjih.

Naime, nova Lego botanička kolekcija inspirirana je stvarnim cvijećem iz prirode, a ako niste vješti u uzgoju živih vrsta, cvijeće izgrađeno od kockica savršeno će se uklopiti u vaš dnevni ritam.

U kolekciji koja se sastoji od suncokreta, ruža, tulipana i sukulenata, orhideju možemo prozvati najljepšim setom. Inspirirani bijelom orhidejom, LEGO dizajneri pažljivo su radili na stvaranju modela koji izgleda što sličnije pravoj orhideji, a posebnu pažnju su usmjerili upravo na detalje.

LEGO botanička kolekcija LEGO botanička kolekcija (Foto: LEGO)

Nježna bijela orhideja s ružičastim detaljima visoka je 39 centimetara te se sastoji od čak 608 dijelova koje morate spojiti sami. Umjetna biljka raskošnih zelenih listova dolazi u kompletu s modernom pripadajućom teglom, a da bi cijeli komplet izgledao što stvarnije, svoju orhideju možete posaditi u zemlju koja se također sastavlja od kockica. 

Slavna slika Vincenta Van Gogha Zvjezdana noć u lego kockicama - 4 Sliku "Zvjezdana noć" Vincenta van Gogha od sada možete složiti putem legića

Slika nije dostupna Za male i velike: Legoland i Disneyjeve parkove možemo posjetiti i sa svoga kauča

Ova prekrasna orhideja savršen je ukras za police, a vašem će domu donijeti novu dozu maštovitosti i inovativnosti. Zaigrajte se ovim setom i svoj prostor osvježite novim, opuštenim pristupom uređenju interijera. 

LEGO botanička kolekcija LEGO botanička kolekcija (Foto: LEGO)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju