Što god da odjene, Lejla Filipović izgleda lijepo i profinjeno, a njezine odjevne kombinacije mnogima su inspiracija za vlastiti modni stil.

Galerija

 

Ljepotica jednako dobro nosi i najelegantnija i više sportska modna izdanja, a posljednje fotografije koje je objavila na svom Instagramu pokazuju da Lejla odlično nosi i gležnjače koje su ove jeseni trend broj jedan.

Gležnjače sa zmijskim uzorkom brenda Twin-Set
Gležnjače sa zmijskim uzorkom brenda Twin-Set (Foto: gomez.hr)

Gležnjače sa životinjskim uzorkom jedan su od najvećih trendova aktualne sezone, a u svojoj garderobi ima ih i Lejla Filipović. Šarmantna ljepotica izabrala je gležnjače s efektnim zmijskim uzorkom brenda Twin-Set ukrašene s četiri remenčića. Ovaj elegantni model ima deblju potpeticu kakvu većina žena preferira za svakodnevne mode odabire.

10 modela gležnjača od 199 do 299 kuna koje izgledaju i 10 puta skuplje

Gležnjače koje lako ukradu poglede Lejla je kombinirala uz svjetloplave traperice skinny kroja, klasičnu bijelu košulju i sako pepita-uzorka koji sa strane ima okomite crte u bijeloj, plavoj i crvenoj boji.
 

Nadahnuti stilom Lejle Filipović u trgovinama smo potražili modele gležnjača sa zmijskim uzorkom, a kakva je ponuda doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.