Što god da odjene, Lejla Filipović izgleda lijepo i profinjeno, a njezine odjevne kombinacije mnogima su inspiracija za vlastiti modni stil.

Galerija Gležnjače sa zmijskim uzorkom brenda Twin-Set Gležnjače sa zmijskim uzorkom iz trgovina - 4 Gležnjače sa zmijskim uzorkom iz trgovina - 3 +3 Fabio Rusconi (Karla), 2350 kn  

Ljepotica jednako dobro nosi i najelegantnija i više sportska modna izdanja, a posljednje fotografije koje je objavila na svom Instagramu pokazuju da Lejla odlično nosi i gležnjače koje su ove jeseni trend broj jedan.

Gležnjače sa zmijskim uzorkom brenda Twin-Set Gležnjače sa zmijskim uzorkom brenda Twin-Set (Foto: gomez.hr)

Gležnjače sa životinjskim uzorkom jedan su od najvećih trendova aktualne sezone, a u svojoj garderobi ima ih i Lejla Filipović. Šarmantna ljepotica izabrala je gležnjače s efektnim zmijskim uzorkom brenda Twin-Set ukrašene s četiri remenčića. Ovaj elegantni model ima deblju potpeticu kakvu većina žena preferira za svakodnevne mode odabire.

Lejla Filipović u čipkastim hlačama i tenisicama - 2 Lejla Filipović: Dokaz da su čipkaste hlače i tenisice itekako dobar spoj

Haljine točkastog uzorka iz trgovina - 1 Lejla Filipović: "Top" haljina s uzorkom koji je velika konkurencija prugicama

10 modela gležnjača od 199 do 299 kuna koje izgledaju i 10 puta skuplje Stradivarius, 229 kuna Zara, 299 kuna Mango, 249 kuna +7 Simmi, 199 kuna

Gležnjače koje lako ukradu poglede Lejla je kombinirala uz svjetloplave traperice skinny kroja, klasičnu bijelu košulju i sako pepita-uzorka koji sa strane ima okomite crte u bijeloj, plavoj i crvenoj boji.
 

Nadahnuti stilom Lejle Filipović u trgovinama smo potražili modele gležnjača sa zmijskim uzorkom, a kakva je ponuda doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju