Lejla Filipović uživa u Kanadi, kamo je otputovala sa suprugom Tarikom Filipovićem i djecom, a na svom Instagramu ljepotica je objavila fotografiju iz Toronta odjevena u haljinu romantičnog točkastog uzorka.

Galerija Haljine točkastog uzorka iz trgovina - 1 Haljine točkastog uzorka iz trgovina - 4 Haljine točkastog uzorka iz trgovina - 3 +4 H&M, 259 kn  

Točkasti uzorak prije nekoliko sezona doživio je veliki povratak, a popularan je i dalje. Ovaj romantičan uzorak s retro štihom nosi i Lejla Filipović, koja je za razgledavanje Toronta odjenula crnu haljinu s velikim bijelim točkama. Haljina midi dužine skupljena je u struku, a ljupki retro izgled daju joj i naborani rukavi.

Točkasti uzorak prije nekoliko sezona doživio je veliki povratak, a popularan je i dalje

Lijepa Lejla svom je stajlingu dodala klasične bijele tenisice te ukras za kosu u obliku debele crne trake, dok je oči od sunca zaštitila velikim sunčanim naočalama ženstvenog okvira. Nasmiješena mama izabrala je i praktični crni ruksak koji je kombinaciji dao dodatni mladenački štih. Haljina je odmah privukla pažnju Lejlinih pratitelja na Instagramu, a pratiteljica Ivana komentirala je kako je haljina top.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Trenirka-traperice koje "nije briga" nosi li žena XS ili XL veličinu

Slika nije dostupna Kako je predivna! Lejla Filipović u oskarovskoj haljini na 25. Sarajevo film festivalu

Odličan izbor za fotografiranje bio je i upečatljivi bicikl u potpunosti u crvenoj boji ukrašen košaricom s predivnim cvijećem te jezero u pozadini.

Inspirirani stilom Lejle Filipović, u trgovinama smo pronašli nekoliko modela haljina s točkastim uzorkom, a razgledati ih možete u fotogaleriji na početku teksta.

Pogledajte i savršenu haljinu za posao od 230 kuna koji odlično stoji ženama XS i XL veličine:

Savršena haljina za posao: Model od 230 kuna koji odlično stoji ženama XS i XL veličine Popularna haljina na vezanje s Amazona Popularna haljina na vezanje s Amazona - 4 Popularna haljina na vezanje s Amazona - 5 +2 Popularna haljina na vezanje s Amazona - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju